Chp'li Pavey: Ahlaksızlık Bize Değil, Çamur Deryasına Gömülmüş Hükümete Ait

Chp'li Pavey: Ahlaksızlık Bize Değil, Çamur Deryasına Gömülmüş Hükümete Ait

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, hükümet yöneticilerinin ortaya çıkan ses kayıtlarını eleştirdi, dün Başbakan'ın Eskişehir mitingi öncesi yapılan gözaltılara tepki gösterdi, hükümetin çamur deryasına gömüldüğünü kaydeten Pavey, "Ahlaksızlık bize.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, hükümet yöneticilerinin ortaya çıkan ses kayıtlarını eleştirdi, dün Başbakan'ın Eskişehir mitingi öncesi yapılan gözaltılara tepki gösterdi, hükümetin çamur deryasına gömüldüğünü kaydeten Pavey, "Ahlaksızlık bize ait bir kavram değil. Çamur deryasına gömülmüş hükümete ait, biz köklü ve asil bir toplumuz, bu uyku halindeki durumumuzdan çıkmamız ve görmeyenlere hatırlatmamız gerekiyor." dedi.

    Pavey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Eskişehir'de kadınlarla bir araya geldi. Kadınlara seslenen Pavey, "Türkiye’nin neresine gidersek gidelim anlımızın akı olarak Eskişehir Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyelerimizi örnek veriyoruz." şeklinde konuştu. Pavey, Türkiye'nin çok garip bir dönemden geçtiğini, ancak kadınların içinde bulunduğu iç parçalayıcı tablodan bahsetmek istemediğini kaydetti. Pavey, şunları söyledi: "Ben size başka şeylerden bahsetmek istiyorum. Başka bir utançtan bahsetmek istiyorum, erkek siyaseti ne demek olduğunu fark ettiğim bir kayıttan bahsetmek istiyorum. Korkunç bir ahlak anlayışının, sahte dindarların, ahlaksızlığın seviyesizliğiyle ortak olan hükümetin ortaya çıkan kayıtlarından. Dün demokratik hakkını kullanan bir kadının Eskişehir’de yerde sürüklenmesi ile ahlaksızlarla birlikte hareket eden hükümet, akıl almaz yolsuzluk pazarlıkları, bu korkunç bir toplumsal şizofreni ve kabul hali."

    Ahlaksızlığın kendilerine ait bir kavram olmadığını vurgulayan Pavey, "Ahlaksızlık bize ait bir kavram değil. Çamur deryasına gömülmüş hükümete ait, biz köklü ve asil bir toplumuz, bu uyku halindeki durumumuzdan çıkmamız ve görmeyenlere hatırlatmamız gerekiyor ve bu yapılanlara asla izin vermiyoruz. Biz temiz yüze, temiz ahlaka, temiz siyasete sahibiz bunun örnekleri var Eskişehir Tepebaşı Belediyesi bunun en güzel örneği yeter ki anlatalım ve herkese ulaşalım." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.