CHP’li kadınlardan ev ziyaretleri

CHP’li kadınlardan ev ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Kadın Kolları üyeleri, yeni yıl nedeniyle evleri ziyaret ederek, evin annelerine Genel Başkanlarını Kılıçdaroğlu’nun yeni yıl mesajını içeren mektubu verdiler.

CHP Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde başlatılan “CHP’li Kadınlar Evlerde” programı çerçevesinde İl Kadın Kolları Başkanı Sabiha Akın ve üyeleri Karatay İlçesi Doğuş Mahallesinde bir evi ziyaret ederek, evin annesine yeni yılla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajını okuyarak, yeni yılını kutladılar. Ev ziyaretinde Sabiha Akın, Kılıçdaroğlu’nun özel mektubunun evin annesine vermeden önce okudu.
Sabiha Akın, Kılıçdaroğlu’nun mektubundan şu mesajları dile getirdi:“Değerli Kardeşim. Yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011’in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin. Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl, gerçekleşmesini istediğiniz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli
Değerli Kardeşim. 2011 tüm isteklerinin gerçekleştiği yıl olsun. Dilerim 2011 Genel Seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaştırmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir. İktidarı geldiğimizde başlatacağımız ‘Aile Sigortası’ kapsamında, doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum. 2011’de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi’ne bir telefon edip bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar” şeklinde ifade etti. Karatay İlçesi Doğuş Mahallesinden sonra CHP’li kadınlar diğer ilçelerdeki aileleri ziyaret ederek, genel başkanlarının yeni yıl mesajını içeren mektubunu ziyaret ettikleri evin annelerine vermeye devam ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.