Chp'li İnce: Chp’de Korku Düzeni Var

Chp'li İnce: Chp’de Korku Düzeni Var

CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Muharrem İnce, “Korku düzeniyle işler yürümez. Şuan anda partide yapılmak istenen bir korku düzenidir. Muharrem İnce geliyor, karşılamayın diyorlar insanlara” dedi.Muharrem İnce, CHP...

CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Muharrem İnce, “Korku düzeniyle işler yürümez. Şuan anda partide yapılmak istenen bir korku düzenidir. Muharrem İnce geliyor, karşılamayın diyorlar insanlara” dedi.

Muharrem İnce, CHP Aydın İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz’un tansiyon rahatsızlığı dolayısıyla katılamadığı ziyarette Muharrem İnce'yi, başkan vekili Ümit Aydı, Milletvekili Metin Lütfi Baydar ve partililer karşıladı.

Genel Başkanlığa aday olduktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok ağır bir şekilde eleştiren Muharrem İnce, buna Aydın’da da devam etti. Kılıçdaroğlu’nun bir kez olsun 'başbakan olacağım' diyemediğini, kendisinin ise genel başkanlığa, başbakan olacağına inandığı için aday olduğunu kaydeden İnce, “Benim iddiam şu: Türkiye’nin bütün illerinde, ilçelerinde heyecan oluşturmuşsak, parti tabanında bir heyecan oluşturmuşsak demek ki ben doğru yoldayım. 10 Ağustos günü cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık. Bizim oluşturduğumuz heyecanı cumhurbaşkanlığı seçiminde gördünüz mü? Görmediniz. Demek ki biz iyi işler yapacağız. Bir tane amacımız var; o da CHP’yi umut yapmak, iktidar yapmak." şeklinde konuştu.

KAYBEDERSEM BIRAKIRIM

Genel başkan seçildiğinde iki seçim kaybetmesi halinde pazartesi günü istifa edeceğini iddia eden İnce, “İki seçim üst üste kazanamazsam pazartesiye istifa ederim. Mahkemeye kadıya mülk değildir. Ben burada kalıcı olmayacağım. Sizi iktidar yaptığım sürece orada kalacağım. Birinci parti olduğum sürece orada kalacağım. 2010 genel başkanın söylemleri bu yöndeydi. Demokrasi diyordu açın partinin kapılarını diyordu. Korku imparatorluğu var diyordu. Korku imparatorluğunun alasını sen kendin yapıyorsun şimdi. Ben bu partide 4 sene il başkanlığı yaptım, 12 yıldır milletvekilliği yaptım böyle bir korku imparatorluğu düzeni bu partide hiç görmedim. Partide bunlar olur ama böylesini hiç görmedim. Genel merkeze oturmuşlar telefonlar ellerinde... İlleri basıyorlar zorla imza toplamaya çalışıyorlar. Böyle bir yapı var mı? Kim inanır bu yapının Türkiye’ye demokrasi getireceğine. Kim inanır? Yazık, korkuyor insanlar. Korkutuyorsunuz il başkanlarını, kurultay delegelerini. Zorla imza istiyorsunuz. Sonra da çıkıp AKP’yi eleştiriyorsunuz. Çok yazık, ayıp bunlar. Bu partide demokrasinin kuralları işleyecek. Özgür olacak insanlar." ifadelerini kullandı.

CHP’de korku düzeni olduğunu öne süren CHP'li İnce, “Korku düzeniyle işler yürümez. Şu an anda partide yapılmak istenen bir korku düzenidir. 'Muharrem İnce geliyor, karşılamayın' diyorlar insanlara. Niye beni cumhurbaşkanlığı seçiminde ilçe ilçe dolaştırdın genel başkan yardımcısı? Sabah bir başladık Kuşadası’ndan, Nazilli’den çıktık. Niye gezdirdin beni? Ben, 6 ayda mı puan kaybettim. Ben itibarsız adamdım da o zaman niye getirdin beni? Bunlar acemi siyasetçilerin işi.” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce, daha sonra partililerle basına kapalı olarak görüştü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.