CHP'li Ferit Mevlüt Aslanoğlu TBMM'de tütün sardı

CHP'li Ferit Mevlüt Aslanoğlu TBMM'de tütün sardı

TBMM'de Alkollü içki satışına kısıtlamanın tartışıldığı sırada CHP'li Aslanoğlu yere oturarak tütün sarma taklidi yaptı.

TBMM Genel Kurulu’nda sabahın erken saatlerine kadar süren alkollü içki satış, tanıtım ve reklamlarına kısıtlamalar getiren maddelerin de bulunduğu torba yasanın görüşmeleri sert tartışma ve kavgalara sahne oldu. Görüşmeler sırasında CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, yere oturdu. Tütün ürünlerindeki kısıtlamalar konusunda söz alan Aslanoğlu, sarma tütün içenleri tarif ederken yere oturarak, “Bu tütün böyle sarılır” diyerek el hareketleriyle de anlatmaya çalıştı. Aslanoğlu, tütün üreticisinin bu yasayla sıkıntı yaşayacağını söyledi.

GÖK: SİZDE AHLAK YOK

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök’ün, 18 saattir kurallara aykırı şekilde çalıştıklarını savunarak Ak Parti Miletvekillerine, “Böyle kepazelik olmaz. Ne konuştuğunuzu, ne yasayı biliyorsunuz. Hiç bir önergeyi bilmeden elinizi indirip kaldırarak oylamalara katılıyor, kendinizi milletvekili zannediyorsunuz. Siyaset kurumu ahlaka dayanır. Ama sizde yok” sözleri üzerine Genel Kurul’da kavga çıktı.

VEKİLLER BİRBİRİNE GİRDİ

AK Parti sıralarından kürsüye doğru koşan vekilleri arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Meclis Başkanvekili Sadık Yakut’un görüşmelere kısa süre ara verdiği tartışma sırasında CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel de iktidar milletvekillerinin kendisini tekmelediğini iddia etti. Tekrar başlayan Genel Kurul’da ise CHP’li vekiller görüşmelerin bu şekilde süremeyeceğini belirterek salonu terk etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.