Chp'li Başkan, Ak Partili Başkanı Ziyaret Etti, Bekleyen Projeleri Hatırlattı

Chp'li Başkan, Ak Partili Başkanı Ziyaret Etti, Bekleyen Projeleri Hatırlattı

İzmir’de CHP İl Başkanı Ali Engin, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, beraberindeki partililerle birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na giderek...

İzmir’de CHP İl Başkanı Ali Engin, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, beraberindeki partililerle birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na giderek İl Başkanı Bülent Delican’a nezaket ziyaretinde bulundu. Engin ziyaret sırasında, Delican’a, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘henüz Ankara vizesi’ alamayan projelerinin yer aldığı bir dosya sundu. Delican da “İzmir için çakılan her çivinin arkasındayız” diyerek yanıt verdi.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, “Demokrasi zeminini gelişmesi için siyasi partilerin birbirleriyle bu şekilde istişare yapmaları, nezaket göstermeleri aslında demokrasimizin bir adım daha gelişmesini sağlayacaktır. Siyasi seviyeyi, siyasi nezaketi kaybetmediğimiz süreçte İzmir adına, ülkemiz adına daha büyük başarılara imza atacağız. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘ANKARA’YA TAKILAN PROJELER’

CHP İl Başkanı Ali Engin ise AK Partili Bülent Delican’a sunduğu dosya hakkında da bilgi verdi. Engin, “Başkan yaklaşık 2 ay önce bu göreve seçildi. Hem cumhurbaşkanlık seçimi, hem İzmir parti kurultayından dolayı kendisini ziyaret edememiştik. Bu vesileyle kendisine ve arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. İfade ettiği gibi İzmir bir tane hepimiz bu görenlere geçici olarak seçiliyoruz. Siyasi partiler demokrasinin en vazgeçilmez kurumlarıdır. Partiler yoksa demokrasi de yok. Bu açıdan işbirliği içinde hem kentimize için hem ülkemize hizmet edeceğiz. Bu vesileyle kendisini ziyaret ettik. Ziyaret etmişken de bizim öteden beri tespit ettiğimiz, belediyelerimizin özellikle büyükşehir belediyesinin bakanlıklarda ve hükümetin çeşitli kademelerinde bir nedenle takılan projeler var bu vesileyle bu projelerin başlıklarını kendisine sunmak istiyorum. Özellikle ulaşım ve alt yapı sorunlarıyla ilgili projeler. Ben inanıyorum ki kendisi il başkanı olarak hükümet nezdinde bürokrasi nezdinde gerekli girişimlerde bulunacaktır” dedi.

Ziyaretin sonunda AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, CHP İl Başkanı Ali Engin’e bir vazo hediye etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.