CHPli adaylar Karkını ziyaret etti

CHPli adaylar Karkını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çumra ilçe örgütünün seçim çalışmalarına Milletvekili adaylarından Atilla Kart, Hüseyin Topbaş, Ali Tekiş, Hüseyin Kaya ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çumra ilçe örgütünün seçim çalışmalarına Milletvekili adaylarından Atilla Kart, Hüseyin Topbaş, Ali Tekiş, Hüseyin Kaya ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Çumra belde ve köyleri gezilerek, Karkın Belde teşkilatının açılışı gerçekleştirildi. Seçim çalışmalarında Çumra ilçesi Karkın Beldesi ve Güvercinlik beldesini ziyaret eden CHP’li Milletvekili adayları, 12 Haziran seçimlerinin önemine değinerek,  bu seçimlerde halkın partisi CHP’nin iktidar olacağını söylediler.

CHP Karkın Belde teşkilatının açılış töreninde konuşan CHP Milletvekili Adayı Hüseyin Kaya, eskiden Türkiye’nin kendisine yeten bir tarım ülkesi olduğunu fakat bu iktidar döneminde tarım ithalatı yapan bir ülke durumuna getirdiğini söyledi.

Milletvekili Adayı Mehmet Topbaş ise, bu seçimlerin genel başkanların değil, seçmenlerin seçimi olduğunu belirterek, “Bu seçimlerde halk, halkın partisi CHP’ye oy vereceğini söylüyor.  Biz biliyoruz ki, bu bölgede halk parti var. Halk sandıkta halkın partisi CHP’ye vize verecek ve tek başına iktidar yapacaktır” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.