CHP'den Saadet Partisi'ne taziye ziyareti

CHP'den Saadet Partisi'ne taziye ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam’a taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam’a taziye ziyaretinde bulundu. Yaman, hayatını kaybeden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, partililere de başsağlığı diledi.

Yaman, “Hasan Bitmez’in, TBMM’de yaptığı konuşma sırasında kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldıktan sonra vefatını teessürle öğrendik. Bu nedenle taziye ziyaretinde bulunduk. Hayatını kaybeden Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dilerken, Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyoruz. Acı ve mutlu günlerde beraberiz. Gönül birliğimiz vardır. Acılarını paylaşıyoruz” dedi.

SAYDAM’DAN TEŞEKKÜR

CHP İl Başkanı Bekir Yaman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Taziye ziyaretinden bulunarak, başsağlığı dileyen, acımızı paylaşan CHP Konya il Başkanı Bekir Yaman’a, İl Yönetim Kurulu üyelerine ve partimizin TBMM’sindeki gurubuna bir milletvekili verdikleri için teşekkür ediyoruz. Genel Başkan yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet dilerken ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.