Chp'de Yeni Başkan Hikmet Saatçi

Chp'de Yeni Başkan Hikmet Saatçi

CHP Aydın İl Başkanlığı Olağanüstü Kongresi yapıldı. Kayıtlı 604 delegeden 589'unun katıldığı kongrede 488 delege oy kullandı. Yapılan oy sayımı sonrası Hikmet Saatçi 296 oy, Mustafa Müftüoğlu 186 oy aldı. 6 oy da geçersiz sayıldı....

CHP Aydın İl Başkanlığı Olağanüstü Kongresi yapıldı. Kayıtlı 604 delegeden 589'unun katıldığı kongrede 488 delege oy kullandı. Yapılan oy sayımı sonrası Hikmet Saatçi 296 oy, Mustafa Müftüoğlu 186 oy aldı. 6 oy da geçersiz sayıldı.

Şükran Güngör Sahnesi'nde gerçekleştirilen kongrede CHP Aydın İl Başkanlığı’na seçilen Hikmet Saatçi, “Parti bayrağımız bir adım öteye taşımak için mücadele ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Aile içerisinde yaşayan ufak tartışmaları büyütmemeliyiz. Eski başarılarımızın daha üstüne çıkacak bir Aydın ve ülkemiz için çalışmalıyız. Biz bunun için çalışacağız. Ötekileştirmeyen bir teşkilat olacağız. Birlikte CHP’nin başarısı için çalışacağız” dedi.

İl Yönetim Kurulu'ndaki asil ve yedek üyelik sayısı 20'den 24'e çıkarıldığı ve 2015 Genel Seçimleri'nin ardından, yapılacak olağan kongreye kadar görev yapacak İl Yönetim Kurulu'na başkan hariç 24 asil ve yedek olmak üzere toplam 48 üye seçildi. Yapılan kongrede, Hikmet Saatçi’nin listesinde bulunan Kadriye Akgün, Yücel Akkılınç, İlhan Arslan, Mesut Atakan, Süleyman Bakkal, Vildan Bora, Selahattin Çetinkaya, Nihat Ekiz, Mustafa Güner, Sibel Işık, Havva İnegöllü, Damla Kaya, Okan Kılıç, Hüseyin Eröz Kocabıyık, Naci Kalyoncuoğlu, Yüksel Macaroğlu, Polat Bora Mersin, Ali Fırat Özbulat, Saliha Polat, Serhan Seyhan, Güven Sığırcı, Ali Akif Uysal, Nülüfer Ünüvar Ve Meltem Çetin Vardar seçildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.