CHP kadın kollarında Çaçık dönemi

CHP kadın kollarında Çaçık dönemi

CHP Konya İl Kadın Kollarının kongresinde tek aday olan Av. Bahar Altay Çaçık, CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Zindankale Süleyman Şah Salonunda yapılan kongreye Konya Milletvekili Barış Bektaş, CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel, Konya İl Başkanı Bekir Yaman, MYK Üyesi Fevziye Şahin, Konya İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz, İlçe Kadın Kolları başkanları, ilçe Başkanları ve partili kadınlar katıldı.

Kongrenin açılış konuşması yapan CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz, “CHP İl Kadın Kolları Başkan adayı değilim. Kadın Kolları Başkan Adayımız Bahar Altay Çaçık ve yönetim kurulu üyelerine başarı diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-07-01-at-14-53-01.jpeg

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel, “Seçimlerde önemli bir mücadele verdik. Kadınlar olarak gücümüzün farkındayız. Partimizi iktidara taşıyacak güç kadınlarımızla birlikte bütün partililerimizde vardır. Hep birlikte dayanışmayla iktidar olacağız” diye konuştu.

CUMHURİYETE SAHEP ÇIKALIM

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, kadın, erkek herkesin cumhuriyete sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Kadınlarımız erkeklerle birlikte eşit yurttaştır. Bütün haklara da eşit olarak sahiptir. Bugün Konya’da kadın avukat sayısı erkekleri geçti. Cumhuriyetimiz hepimizi bir araya getirdi. Atatürk’ün kadın devrimi ülkemizin bir ucundan öteki ucuna eğitimde, iş hayatında ve sosyal alanda kadınlarımıza eşitlik verdi” ifadelerini kullandı.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman da, iktidar olmak için birlikte çalışacaklarını ve halkın sorunlarını çözeceklerini dile getirdi.

CHP Konya İl Kadın Kolları Başkan Adayı Bahar Altay Çaçık ise “Hep birlikte partimizi güçlendirerek, iktidara taşıyacağız. Alanlarda çok çalışıp daha çok belediye başkanı ve milletvekilini çıkaracağız” dedi.

Tek aday olan Bahar Altay Çaçık 248 delegenin 83’nün oyunu alarak, CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.

CHP Konya İl Kadın Kolları yönetim kurulu, Şebnem Atayeter, Meftun Babaotu, Ünsal Bayrakçı, Merve Bektaş, Nakiye Çavuşoğlu Özdal, Canan Çekirdekçi, Ezgi Çevik, Makbule Durmaz, Kafiye Meriç Ersoy, Satı Güdenoğlu, Aysel Kalmaz, Sema Köstekli, H. Tuğçe Özdemir, Mefrişan Takımcı, Nurhan Ulaş ve Saime Yıldıran’dan oluştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.