CHP Bosna Hersek temsilciliği hizmette

CHP Bosna Hersek temsilciliği hizmette

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Selçuklu Bosna Hersek temsilciliği yapılan törenle hizmete girdi.

Törene CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral, Konya Milletvekili Atilla Kart, Konya İl Başkanı Orçun Güney Çalık, CHP Selçuklu, Meram ile Karatay İlçe Başkanları, demokratik kitle örgütleri yöneticileri, CHP gençlik örgütü üyeleriyle birlikte partililer katıldı.
Bosna Hersek Mahallesi Kızılkaya 2 İş Merkezindeki CHP Bosna Hersek Temsilciliğinin açılış töreninde konuşan CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Demirci,  CHP’nin iktidar niyetinin olduğunu belirterek, “Türkiye’de 1950’den sonra gelen hükümetlerle kurduğumuz cumhuriyet artık tanınmaz hale geldi. Partimiz yeniden iktidar olacak. Selçuklu Bosna Hersek temsilciliğinin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
CHP İl Başkanı Orçun Güney Çalık’ta, konuşmasında genel başkanlarının yanında olduklarını ifade ederek, “Partimiz Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonuna kadar yanındayız. İktidara yürüyoruz. Bunun içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Bosna Hersek Temsilciği bunun bir kanıtıdır. Destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ise, CHP’ye ülkenin içinde bulunduğu süreçte ihtiyacı olduğunu dile getirerek, “Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte CHP’nin önemli bir işlevi olduğunu görüyoruz. AKP’ye dur demenin heyecanını yaşıyoruz. Halkın ve esnafın içinde olmanın öz güvenini yaşıyoruz. İyi ki CHP var. Karamsarlığa gerek yok. Burada açılışını yaptığımız Bosna Hersek temsilciliğinin açılışında emeği olanlara teşekkür ediyorum.” Daha sonra konuşan CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral, iktidarı ve özelleştirmelerdeki yaptığı yanlışları eleştirerek, “AKP sekiz yıldır iktidarda işsize iş, aşsıza aş vereceğini ve IMF’nin programını yırtıp atacağını söylüyordu. Ne oldu. AKP’nin yaptığı yanlışlıkların hangisini anlatalım. CHP Genel Başkanını başbakan yapmak için çalışmalıyız. Bosna Hersek’te gençliğe bir kapı açmışsınız. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Konya halkına bir çağrıda bulunmak istiyorum. Hz. Mevlana ne olursan ol. Kapımız açık gel diyor. Bizde Konyalılara diyoruz ki, Cumhuriyeti kuran, kökü onura ve gurura dayanan CHP’yi gelin.  Sizi bekliyoruz. Kapımız sonuna kadar Konyalılara açıktır” şeklinde konuştu.      
Yapılan konuşmaların ardından CHP Selçuklu Bosna Herkes Temsilciği hizmete açıldı. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.