Chp, Adliye Sarayına Siyah Çelenk Bırakacak

Chp, Adliye Sarayına Siyah Çelenk Bırakacak

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Orhan Sümer, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk dosyaları hakkında verilen takipsizlik kararının utanç verici olduğunu söyledi. 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet dosyaları hakkında verilen takipsizlik kararına...

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Orhan Sümer, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk dosyaları hakkında verilen takipsizlik kararının utanç verici olduğunu söyledi.

17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet dosyaları hakkında verilen takipsizlik kararına tepki göstermek için yarın adliye sarayına siyah çelenk bırakacaklarını söyleyen Sümer, “Karar siyaseten rafa kaldırılmış olsa da hukuken devam edecektir, Cumhuriyet Halk Partisi olarak rüşvet ve yolsuzluk dosyalarının takipçisi olacağız. Türkiye’de hiçbir güç hırsızlığı meşrulaştıramayacaktır.” dedi.

Sümer, şöyle devam etti: “Hukuku çiğneyerek, iktidarın talimatıyla hırsızlık ve rüşveti meşrulaştıranları protesto etmek için pazartesi günü saat 11.00’de adliye sarayına çelenk bırakacağız. Bu nedenle duyarlı yurttaşlarımızı ve partililerimizi protestomuza destek vermeye davet ediyoruz.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.