CHP adayları  görücüye çıktı

CHP adayları görücüye çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından Dedeman Otel'de düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile Selçuklu Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Adil Tırpan ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şeflek kamuoyuna tanıtıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından Dedeman Otel'de düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile Selçuklu Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Adil Tırpan ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şeflek kamuoyuna tanıtıldı. Aday tanıtım toplantısına başkan adaylarının yanı sıra; CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, 26. Dönem CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt, CHP İl Başkanı Barış Bektaş, İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Oğuz Şimşek, İYİ Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Avukat Ahmet Tamer, CHP İlçe başkanları, CHP Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda CHP ve İYİ Partili katıldı.

CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Adil Tırpan ve Karatay Belediye Başkan adayı Mehmet Şeflek, adil yönetim sözü vererek, vatandaş arasında ayrım yapmayacaklarını söyledi. Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener de hükümetin çok kötü bir yönetim modeli ortaya koyduğunu, ülkenin gerek ekonomi gerek eğitim gerekse diğer alanlarda büyük çıkmaza girdiği söyledi. Daha çok ekonomi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şener, daha sonra şunları kaydetti: “Özellikle çiftçinin girdi maliyeti 2 kat artmıştır. Çiftçi başta olmak üzere çoğu iş sektörü ve vatandaşın önemli bir kısmı ekonomik anlamda büyük bir buhranın içindedir. Sadece azınlık bir kesim, mutluluk içinde yaşamaktadır. AK Parti, İstanbul, Ankara, İzmir gibi çoğu büyükşehirde olmak üzere, yine çoğu ilçede de bu seçimleri kaybedecektir. Vatandaşın artık AK Parti'ye kırmızı kart göstermesi gerekir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.