CHK inşaat sektöre yeni soluk getirecek

CHK inşaat sektöre yeni soluk getirecek

Konya’da kurulan ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan CHK İnşaat, Karatay’da insanların huzur ve güven içinde yaşayacağı konutlar yapmaya devam ediyor.

CHK inşaatın Karatay ilçesi Keçeciler Mahallesinde yaptıracağı 20 konut ve üç dükkânın temel atma törenine CHK İnşaat İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, Babası ve İş adamı Mehmet Katırcı, Katırcı ailesi,  iş dünyasının önde gelen isimleriyle STK temsilcileriyle davetliler katıldı. Temel atma törenine gelenlere teşekkür eden CHK İnşaat İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “İnşaat sektörünün içinde bir aile olarak bu alanda büyümek istiyoruz. Şuanda Karatay ilçemizde temelini attığımız 20 daire ve üç dükkânın inşaatına başlayacağız. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın bizden talepleri olan 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler yapacağız.  Amacımız insanların huzur ve güven içinde yaşayacağı konutlar üretmek ve sektöre bir hareket ve kalite getirmektir. İddialı olduğumuz bu sektörde Karatay ilçemizdeki ikinci projemizde inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracağız.  Temelini attığımız konutları ve dükkânları en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun. Temel atma törenimize gelip destek verdiğiniz içinde sizlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  dedi. 

Yapılan duadan sonra CHK İnşaatın yapacağı konut ve dükkânların temeli atıldı. Daha sonra temel atma törenine katılanlara kavurma ve tatlı ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.