Cezayir’i 2 - 0 Yenen Mali Umut Tazeledi

Cezayir’i 2 - 0 Yenen Mali Umut Tazeledi

Cezayir’i, Seydou Keita ve Mustapha Yattabare’nin attığı iki golle mağlup eden Mali, CAF 2015 için umut tazeledi. Ev sahibi Mali’nin baskın oynadığı maçta, ilk golü penaltıdan 28. dakikada İspanya’nın Valencia takımında oynayan Seydou...

Cezayir’i, Seydou Keita ve Mustapha Yattabare’nin attığı iki golle mağlup eden Mali, CAF 2015 için umut tazeledi.

Ev sahibi Mali’nin baskın oynadığı maçta, ilk golü penaltıdan 28. dakikada İspanya’nın Valencia takımında oynayan Seydou Keita attı. Galibiyet golünü ise 52. dakikada Trabzonspor’da top koşturan Moustapha Yattabare kaydetti.

Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nda mücadele eden Cezayir 15 puan ile liderliğini korurken, puanını 9'a çıkaran Mali ikinci sırada yer alıyor. Grubun diğer iki ekibi Malawi’nin 7, Etiyopya’nın ise 4 puanı bulunuyor.

Bu sonuçla Cezayir ilk yenilgisini Mali’den almış oldu.

Batı Afrika bölgesinde etkili olan Ebola virüsü tehlikesine karşı maçın oynandığı 26 Mars Stadı'na girişlerde Ebola uyarıları bulunan podyumlar ve panolar konuldu.

Ebola riski nedeniyle stadyum girişlerinde elektronik termometre ile seyircilerin vücut ısıları ölçülürken, aynı zamanda maçı izlemeye gelenlerin ellerine temizleme jeli sürüldü.

Afrika Uluslar Kupası, 17 Ocak - 8 Şubat 2015 tarihleri arasında Ekvator Gine’sinde düzenlenecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.