Çeyrek finale 'çeyrek' kaldı

Çeyrek finale 'çeyrek' kaldı

Torku Konyaspor ile Antalyaspor arasında Pazar günü, Büyükşehir Torku arenada oynanacak ve saat 16:00'da başlayacak Ziraat Türkiye kupası son 16 turu maçının bilet satışlarına başlanıldı

Torku Konyaspor’da, Ziraat Türkiye kupasında  yarın içi sahada oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıkları bugün tamamlanacak. Kupada G grubundan yenilgisizi lider olarak çıkan ve H grubu ikincisi Antalyaspor ile eşleşen yeşil-beyazlılar dün, basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalıştı. Bugün de taktik antrenman yapacak olan temsilcimizde eksik yok. Kartallar maça ideal 11 ile çıkacaklar. Yeni transfer, sol bek Douglas’ın da bu maçta forma giymesi beklenmekte. Moral süper. Hedef, Antalyaspor’u yenerek kupada başarılı gidişi sürdürerek çeyrek finale kalmak.     Torku Konyaspor ile Antalyaspor arasında Pazar günü, Büyükşehir Torku arenada oynanacak ve saat 16:00'da başlayacak Ziraat Türkiye kupası son 16 turu maçının bilet satışlarına başlanıldı.

BİLET SATIŞLARI BAŞLADI

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Passolig kartı olan sporseverler maç biletlerini internetten alabilecek. Passolig'i olmayan futbolseverler ise stadyum gişelerinden alacakları kağıt biletlere maçı izleyebilecekler.Torku Konyaspor-Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçının bilet fiyatları şöyle: Batı alt tribün: 20 Tl. Doğu alt tribün: 10 Tl. Güney alt tribün: 5 Tl. Kuzey alt tribün: 5 Tl. Misafir takım tribün: 10 Tl.

HAKEM: KUTLUHAN BİLGİÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 31 Ocak Pazar günü Torku Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçını Kutluhan Bilgiç'in yöneteceğini açıkladı. Bilgiç'in yardımcılıklarını İzmir'den İbrahim Bozbey ve Hüsnü Emre Çelimli yaparken, maçın dördüncü hakemi İstanbul'dan Emre Malok. TFF'nin tecrübeli hakemlerinden birisi olan Bilgiç, bu sezon Kartal'ın ilk maçında görev alacak.

EMRECAN:DAHA İYİ OLACAK

Torku Konyaspor’un genç yeteneği Emre Can Atila, antrenman sonrasında Antalyaspor maçı hazırlıklarının gayet iyi gittiğini söyleyerek, “Önümüzde bir kupa maçı var. Elimizden geldiğince hazırlanmaya çalışıyoruz. İnşallah kupada yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Kupada son oynanan Etimesgut Belediyespor maçında ilk kez forma giydiğinin ve ilk maçında gol kaydettiğinin hatırlatılması üzerine Emre Can, “İnanılmaz bir duyguydu, çok mutlu oldum. İlk maçında gol atmak herkese nasip olmaz. Şükürler olsun gol attım. İyi oynadık, maçı kazandık. İnşallah önümüzdeki maçlar da böyle devam eder” diye konuştu.

Maçtan bir gün önce Selim Ay ile gol atacağını konuştuklarını söyleyen Emre Can Atila, “İçimize doğmuştu. Gol attığım için de çok mutluyum. İnşallah devamı gelir” şeklinde konuştu. Sahaya çıkarken çok heyecanlı olduğunu dile getiren Emre Can, “İlk 45 dakika çok kastım kendimi, baya yetersiz kaldım. Ama sonrasında gol de geldi. İkinci yarıda daha da açıldığımı düşünüyorum. Bundan sonra hocamız şans verdiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Sonrasında iyi işler yaparak kalıcı olmak istiyorum. Daha sonrasında hedeflerim var tabi. Basamak basamak hepsini gerçekleştirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.