Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği Üyeleri, Kaymakam Ünlüsoy'u Ziyaret Etti

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği Üyeleri, Kaymakam Ünlüsoy'u Ziyaret Etti

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ceyhan’a yeni atanan Kaymakam Mustafa Ünlüsoy’u ziyaret etti. Ziyarette CEYGİD Başkanı Yener Ural, Yönetim Kurulu üyelerinden Davut Turhan, M. Said Dündar,...

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ceyhan’a yeni atanan Kaymakam Mustafa Ünlüsoy’u ziyaret etti.

Ziyarette CEYGİD Başkanı Yener Ural, Yönetim Kurulu üyelerinden Davut Turhan, M. Said Dündar, Selçuk Öntürk ve Genel Sekreter Engin Tunç hazır bulundu. Ceyhan’ın ekonomisi ve kültürel alanda gelişmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

    Kaymakam Ünlüsoy, "Vatandaşlarımızın sosyal, kültürel, ekonomik ve eğitim alanda daha özgür olabilmesi için bazı çalışmalar yapmamız gerekecek. Bu konuda siz STK temsilcilerine büyük görevler düşüyor. Bu konuda sizlerle sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor. Ceyhan’ın daha fazla gelişmesi için eğitim çıtasının da yüksek olması gerekiyor. Bunun için de elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız." dedi.

    CEYGİD Başkanı Yener Ural ise Ceyhan’a yeni atanan Ünlüsoy’a başarılar temennisinde bulundu. Ural, "Yeni atanan Kaymakamımızla birlikte inşallah Ceyhanımız da daha fazla gelişir, refah seviyesi ve eğitim düzeyi yükselir. Halk ve esnaf, her yönüyle gelişmiş bir Ceyhan’a kavuşur." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.