Çetiner'den Yağlı Boya Resim Sergisi

Çetiner'den Yağlı Boya Resim Sergisi

Ressam Mahmut Çetiner bu yılki 2'nci resim sergisini Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu Fuayesi'nde açtı.Açılışa Seyhan Belediye Başkan Vekili Ertan Karaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir ve sanatseverler katıldı. Yağlı...

Ressam Mahmut Çetiner bu yılki 2'nci resim sergisini Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu Fuayesi'nde açtı.

Açılışa Seyhan Belediye Başkan Vekili Ertan Karaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir ve sanatseverler katıldı. Yağlı boya resim sergisinin açılışını yapan Ertan Karaoğlu, Mustafa Kemal'in "Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından birisi kopmuştur" sözüne atıfta bulunarak, sanata ve sanatçıya sahip çıktıklarını söyledi.

Sergiye gelen ziyaretçileri kapıda karşılayan Mahmut Çetiner; lise yıllarında ilgi duymaya başladığı yağlı boya resim çalışmasını kendi imkanlarıyla geliştirdiğini, ilerleyen yıllarda kurslara katılarak çalışmalarını olgunlaştırdığını ifade etti.

Sergilenen eserleri çok beğendiğini ifade eden Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir, "Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağız. Onlar, bakıp da göremediğimiz görüp de anlayamadığımız bir çok olguyu tullere yansıtan değerlerdir. Bir toplumu ayakta tutan, kültürlerini yaşatan ve gelecek nesillere yansıtan sanat ve sanatçılardır.” ifadelerini kullandı.

Bu yıl ikinci sergisini açan Mamut Çetiner'in eserleri cumartesi günü mesai bitimine kadar sergilenecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.