Çerçioğlu, Şehit Yakınları Ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Çerçioğlu, Şehit Yakınları Ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çanakkale Zaferinin 101. yılı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.Turistik Park Düğün Salonu’nda salonunda gerçekleştirilen yemeğ...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çanakkale Zaferinin 101. yılı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Turistik Park Düğün Salonu’nda salonunda gerçekleştirilen yemeğe şehit aileleri ve gaziler ve yakınları yoğun ilgi gösterdi. Başkan Çerçioğlu, yaptığı konuşmada şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, "Şehit aileleri ve gaziler ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bundan tam 101 yıl önce Çanakkale’de kahramanlık destanı yazıldı. Türk tarihinin en şanlı direnişinde tüm dünya ‘Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum’ diyen tarihin en büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü tanıdı. Öyle bir vatanda yaşıyoruz ki topraklarımızın her bir karışı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış. Böylesine bir gurur dünyada çok az millete nasip olur" diye konuştu.

Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece Özlem Çerçioğlu’na resim hediye etti. Program, Çerçioğlu ve davetlilerin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.