Cenk Tosun: Milli Takıma Çağrılmayı Umuyordum

Cenk Tosun: Milli Takıma Çağrılmayı Umuyordum

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, A Milli Takım'da Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek'in sakatlanmasının ardından, "Milli takıma çağrılmayı umuyordum. Daha çok çalışıp milli takıma çağrılmak için elimden geleni yapacağım." ifadelerini...

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, A Milli Takım'da Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek'in sakatlanmasının ardından, "Milli takıma çağrılmayı umuyordum. Daha çok çalışıp milli takıma çağrılmak için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın başarılı iki futbolcusu Cenk Tosun ve Veli Kavlak, 'Kartal Yuvası' mağazaları imza gününe katıldı. İstanbul'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe taraftarlar oldukça fazla ilgi gösterdi.

Taraftarlara forma imzalayan ve fotoğraf çektiren iki oyuncu daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Cenk Tosun, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda bu hafta sonu oynayacakları Sivasspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini belirterek, "Ankara'da oynamak bizim için farklı olacak. Takımın havası çok iyi. Taraftarlarımızın da desteğiyle inşallah 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde ise puan kayıpları olacağı için, Sivas maçının önemi de bizim için artıyor. Eğer hocamız şans verirse bu maçta çok çalışıp gol atmak istiyorum." dedi.

Golcü oyuncu 'A Milli Takım'da sakatlıkları nedeniyle kadro dışı kalan Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek'in yerine milli takıma çağrılmayı umuyor muydun?' sorusuna, "Evet umuyordum. Fakat Fatih hocanın kararına da saygı duyuyorum. Demek ki daha fazla çalışmam lazımmış. Bende daha çok çalışıp milli takıma katılmak için elimden geleni yapacağım." diye cevap verdi.

Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan Veli Kavlak ise kendisine bu konuda yöneltilen soruya, "Ben Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Şu an için kulüpten kimseyle bir görüşme yapmadım. Sözleşmem daha devam ediyor ve bitene kadar da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım." şeklinde cevap verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.