Cenap Taner’in gözü şampiyonlukta

Cenap Taner’in gözü şampiyonlukta

Cenap Taner: Ligde ilk hedefimiz Konya takımları arasında birinci olup ligde kalmak. Eğer şartlar oluşursa , lig istediğimiz gibi giderse şampiyon olmak istiyoruz

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta mücadele eden Akşehirspor, ligin 7.haftasında evinde Keçiören Belediyesi  Bağlumspor’u ağırlayacak. Kırmızı-beyazlılar maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Teknik direktör Cenap Taner, Merhaba Spor’a yaptığı açıklamada başkent temsilcisini yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini açıkladı.

“İYİ BİR OYUN OYNADIK”

İyi bir ivme yakaladıklarını söyleyen Akşehirspor Teknik Direktörü Cenap Taner, “Geçtiğimiz hafta başkentte Polatlı Belediyespor’a konuk olduk. İyi bir maç çıkardık. Oyuncularımı kutluyorum. İyi oyun oynadılar. Taraftarımızın desteği ile kazandık. Tabi dışarda kazandığımız maçı içerde alacağımız galibiyetle taçlandırmak istiyoruz. Haftasonu Keçiören Belediyesi Bağlumspor’u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

“TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Akşehir’de ve deplasmanda stadyumu doldurarak takımı yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Cenap Taner, “Taraftarımız bizim itici gücümüz. Heryerde bizimle beraberler. Akşehirspor’u seven ve destekleyen harika bir kitle var. Kendilerine bizlere verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah onların desteğiyle daha iyi yerlere geleceğiz” sözlerini kullandı.

“YAHYA YILDIZ AKŞEHİR İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

Akşehirspor Başkanı Yahya Yıldız’ın Polatlı deplasmanında taraftarla beraber maçı izlemesini değerlendiren deneyimli teknik adam, “Başkanımız hayali vardı. Taraftarımızla maçı izlemek istiyordu. Bunu da Polatlı deplasmanında gerçekleştirdi. Yahya Bey, koyu bir Akşehirspor taraftarı. Kulübe gereken her desteği sunuyor. Yahya Yıldız, Akşehirspor camiası için büyük bir şans” şeklinde konuştu.

İLK HEDEF LİGDE KALMAK

Hedeflerinin öncelikle olarak Konya takımları arasında birinci olmak olduğunu açıklayan Taner, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Akşehirspor hemen  hemen her sene play-out oynayan bir takım. Göreve gelirken ilk hedefimizi Konya takımları arasında birinci olup, ligde kalmak olarak belirledik. İkinci hedefimiz ise şampiyonluk. Şartlar oluşursa lig istediğimiz gibi giderse şampiyon tabiki olmak isteriz. Grubumuzda Çubuk ve Kırıkkale büyük bütçelerle mücadele eden takımlar. Bu maçlardan iyi skor alırsak şampiyonluğa koşacağımıza inanıyorum.”

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.