Cedi Osman: Çok İyi Bir Sezon Geçireceğimize İnanıyorum

Cedi Osman: Çok İyi Bir Sezon Geçireceğimize İnanıyorum

Anadolu Efes'in yetenekli basketbolcusu Cedi Osman, genç bir takıma sahip olduklarını belirterek, "Birkaç tecrübeli oyuncularımız da var. Onların yardımıyla bu sene iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum." dedi.Anadolu Efes Spor Kulübü'nün...

Anadolu Efes'in yetenekli basketbolcusu Cedi Osman, genç bir takıma sahip olduklarını belirterek, "Birkaç tecrübeli oyuncularımız da var. Onların yardımıyla bu sene iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum." dedi.

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün tesislerinde düzenlenen medya gününde konuşan Cedi Osman, "Yeni bir sezon, yeni bir takım, yeni bir hoca tabii ki de herkeste heyecan var. Ama şunu söyleyebilirim ki çok mücadeleci, çok savaşan bir takım olacağız. Takım çok genç, birkaç tane de tecrübeli oyuncularımız var. Onların da yardımıyla bu sene çok iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Hedeflerinin her zamanki gibi şampiyonluk olduğunu dile getiren genç basketbolcu, "Anadolu Efes'te oynuyorsanız hedef hiçbir zaman ikincilik üçüncülük değildir. Her zaman şamniyonluktur. Euroleague'de de her zaman Final Four'dur. Bu yüzden tabii ki şampiyonluk için oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Başantrenörleri Dusan Ivkovic'le ilgili de konuşan Cedi Osman, "Çok tecrübeli, dünyanın en iyi koçlarından, belki de en iyisi. Bu şansı kullanmalıyız. Çok güveniyor ve süre de veriyor. İnşallah bize olan güvenini boşa çıkarmayız ve böyle devam ederiz." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.