CCler podyuma çıkıyor!

CCler podyuma çıkıyor!

Volkswagen CC'ler Vogue Fashions Night Out'la podyuma çıkıyor

Volkwagen Binek Araç, İstanbul’un moda merkezleri Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı’nda 13 Eylül akşamı gerçekleştirilecek Vogue Fashion’s Night Out’a Yeni Volkswagen CC ile katılıyor. Tasarımlarıyla göz dolduran Yeni Volkswagen CC’ler, üç noktada moda severlerin beğenisine sunulacak.
 
Volkswagen kalitesinin, teknoloji ve stille mükemmel bir birleşimi olan CC modelleri, 37 bin 900 Euro’dan başlayan fiyatlarla alınabiliyor…
 
Otomotiv dünyasında performansı ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Volkswagen’in en yeni modeli CC’ler, şimdi de moda dünyasına adım atıyor. Vogue Fashion’s Night Out İstanbul 2012’nin ana sponsorlarından olan Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araç, İstanbul için çok özel olan bu gecede, moda merkezlerinde CC’leri podyuma çıkaracak.
 
Yeni Volkswagen CC’ler, çağın tüm modernliğini yansıtan eşsiz tasarımı, geniş motor seçenekleri, göz alıcı jantları ve yorgunluk tespit sistemi, masaj ve havalandırmalı koltuklar, şerit takip sistemi gibi zengin opsiyon listesi ile Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı’nda sevenleriyle buluşacak.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.