Çayır: Yabancı konusu çözülüyor

Çayır: Yabancı konusu çözülüyor

Aroma Bayanlar 1. Voleybol Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan Ereğli Belediyespor, bir Amerikalı ve bir Rus oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı.

Adları açıklanmayan oyuncuların, gelecek hafta Ereğli’ye gelerek çalışmalara katılacağı öğrenildi. Ereğli Belediyespor, yabancı konusunu Amerikalı ve Rus iki oyuncuyla sonuca ulaştırmak üzere. Yeşil-beyazlı takım, daha önce Ereğli’ye gelerek çalışmalara katılan iki yabancıyla parasal konularda anlaşma sağlayamayınca, bu oyuncuları geri göndermişti.
Halen günde çift idman yaparak Teledünya Türkiye Kupası grup maçlarının hazırlıklarını sürdüren temsilcimizin baş antrenörü Mustafa Çayır, “Yabancı konusunu çözümlemek üzereyiz. Amerikalı ve Rus iki oyuncu, önümüzdeki hafta Ereğli’ye gelerek çalışmalara katılacak. Yabancılar bize ligde lazım, kupada isi mevcut kadromuzla Tekirdağ’da yapılacak grup maçlarından rahatlıkla çıkacağımızı düşünüyorum. O nedenle acele etmiyoruz. Daha önemlisi, bu oyuncular bize ilk altı hafta boyunca katkı sağlayamazsa Taylandlı oyunculara döneceğiz. Çalışmalarımız ise gayet güzel gidiyor. Sabahları ağırlık ve kondisyon çalışıyor, öğleden sonra ise salonda topla taktik ve teknik çalışma yapıyoruz. Tüm oyuncularım istim üzerinde. Ligdeki hedefimiz, daha önce söylediğim gibi ilk beş arasında yer alıp Avrupa kupalarından birisine katılmak. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” şeklinde konuştu.
Pazartesi günü Ereğli’de olması beklenen Amerikalı ve Rus oyuncuların isimlerinin açıklanmama sebebi, fiyat artışı olarak gösterildi. Rus oyuncunun, daha önce Marmaris Belediyespor forması giydiği ve oldukça başarılı maçlar çıkardığı öğrenildi.     
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.