Çayır: Pkk, Ülke Topraklarında Kimlik Kontrolü Yapıyorsa Sözün Bittiği Yerdeyiz

Çayır: Pkk, Ülke Topraklarında Kimlik Kontrolü Yapıyorsa Sözün Bittiği Yerdeyiz

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, sözde barış süreci altında PKK/KCK terör örgütü militanlarının Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde yol keserek kimlik kontrolü yapmasının, siyasi iradenin ülkeyi ne hale getirdiğinin en açık göstergesi...

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, sözde barış süreci altında PKK/KCK terör örgütü militanlarının Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde yol keserek kimlik kontrolü yapmasının, siyasi iradenin ülkeyi ne hale getirdiğinin en açık göstergesi olduğunu bildirdi.

Mehmet Çayır, yaptığı yazılı açıklamada, PKK terör örgütü mensuplarının ülke topraklarında kimlik kontrolü yapmasının yegane sorumlusunun iktidar olduğunu kaydetti.

İktidarın, sözde barış süreci altında PKK terör örgütünü siyasi muhatap kabul ederek, ülke onur ve izzetini ayaklar altına alarak kirli pazarlıklar yaparak milletle alay edildiğini belirten Çayır, terör örgütünün, yol kesmesi, araba yakması, iş makinesi yakması, Mehmetçiği şehit etmesi, dershanelere molotof atması ve sözle anıt mezar yapılmasına iktidarın ses çıkarmamasının utanç verici olduğunu ifade etti.

İktidarın, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olaylarını örtbas etmek için sözde paralel devlet masallarıyla ülke insanını kandırmaya çalıştığını ileri süren Çayır, "İktidar, sözde barış süreciyle PKK terör örgütünü siyasallaştırdı.İktidar, bu milletin çocuğuna, askerine ve polisine kurşun sıkarak şehit edenleri siyasi muhatap kabul ederek bu millete yapılabilecek en büyük kötülüğü yaptı. Ülke topraklarında PKK terör örgütü mensupları yol kesip kimlik kontrolü yapıyorsa sözün bittiği yerdeyiz demektir. Bu iktidar, ülkemizin milli onurunu ayaklar altına aldı. Sözde paralel yapı masallarıyla milleti kandırarak Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde gerçek paralel devlet yapılanması PKK/KCK'yı sözde barış süreci altında görmezden geliyorlar. Muş'ta üniversite hazırlık dershanesine molotof kokteyl atan kirli elleri lanetliyoruz. Kolluk kuvvetlerinin bir an önce suçluların yakalayarak yargı karşısına çıkarmasını istiyoruz." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.