Çavuş ve Boyalı’da sahalar hizmete girdi

Çavuş ve Boyalı’da sahalar hizmete girdi

Seydişehir’de Boyalı ve Çavuş mahallelerinde yapımı tamamlanan Suni Çim sahalar düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Seydişehir’de Boyalı ve Çavuş mahallelerinde yapımı tamamlanan Suni Çim sahalar düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine 24. Dönem Konya Milletvekili Harun Tüfekçi,  Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, il ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile Boyalı ve Çavuş  mahalle sakinleri katıldı.

MUTLAKA SPOR YAPMALISINIZ 

Açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlere yapılan yatırımların insanlık tarihinde en önemli yatırımlar olduğunu ifade ederek, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak olmalarını, hem fiziksel, hem de zihinsel olarak gelişimlerinin rahat bir şekilde tamamlanabilmesi için mutlaka spor yapması gerektiğini ifade etti. 

Başkan Tutal; “Göreve geldiğimizden günden itibaren birçok proje hazırlamıştık. Bunlardan birisi de büyük mahallelerimize suni çim sahalar yapılması idi. 8,9 sahayı projeye aldık. Bunlardan bazılarının yapımı tamamlandı” dedi.

Konuşmaların ardından suni çim saha açılışı protokol üyelerinin katılımı ile kurdela kesilerek yapıldı.  Boyalı mahallesi sakinleri tarafından Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a mahallelerine yaptırılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.