ÇARŞI’nın ayıbını bizimkiler temizledi

ÇARŞI’nın ayıbını bizimkiler temizledi

Torku Konyaspor – Beşiktaş maçı öncesinde Beşiktaşlı taraftarlar tıpkı yönetimleri gibi tansiyonu yükseltme gayretine devam ediyorlar.

Torku Konyaspor – Beşiktaş maçı öncesinde Beşiktaşlı taraftarlar tıpkı yönetimleri gibi tansiyonu yükseltme gayretine devam ediyorlar. İstanbul’da 2-1 Torku Konyaspor’un galibiyetinin şokunu atlatamayan Beşiktaşlılar, Konya’da kamu mallarına zarar vermeye başladı. Stadyum karşısındaki Arena Stadyum Otobüs Durağını tahrip eden Çarşı grubu üyeleri, duvarın camlarına da yazılar yazdılar.

12801105_957345687654552_7663712256107760208_n.jpg

Ancak Çarşı’nın bu davranışı bilinçli ve örnek Konyaspor taraftarından karşılık bulmadı. Konyaspor taraftarları, Beşiktaşlılar’ın verdiği zararı temizleyerek en güzel cevabı vermeye çalışıyor. Duraktaki yazıları silen Konyasporlu taraftarlar, “Beşiktaşlıların böyle saldırgan olmalarını anlıyoruz. Çünkü Anadolu’nun Hükümdarı olarak kendi evlerinde 2-1 yendik onları. Burada da 40 bini aşkın seyircimizle deplasman nasıl olurmuş göstereceğiz. Çevreye verdikleri bu zarar  Çarşı’daki elenme korkusunun yansımaları” dedi.

carsi-1.jpg

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.