Canon 700D resmen duyuruldu

Canon 700D resmen duyuruldu

Canon'un yeni giriş üstü dijital SLR modeli 700D resmi olarak tanıtıldı. 18 Megapiksel çözünürlük sunan yeni model, geliştirilmiş otomatik netlik özelliklerine sahip.

Canon EOS 700D fotoğraf makinesi, firma tarafından resmen tanıtıldı. Firmanın 650D modelinin yeni sürümü olan fotoğraf makinesi 18 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Yeni kit objektifle geliştirilmiş Live View ve viedo otomatik netlik sistemini barındıran 700D (ABD'De Rebel 5Ti ismiyle satılacak), saniyede 5 kare seri çekim hızına sahip.

Maksimum ISO değeri 25600 olan fotoğraf makinesi, video modunda bile konuyu takip edebilen otomatik netlik sistemi ile dikkat çekiyor. Cihazın diğer özellikleri arasında DIGIC 5 imaj işlemcisi, 9 noktalı AF sistemi, Full HD video kayıt, bütünleşik stereo mikrofon ve harici mikrofon bağlantısı, 3 inçlik 1 milyon piksel dokunmatik ve döndürülebilir ekran, SD, SDXC ve SDHC uyumlu bellek yuvası bulunuyor.

Pil ömrü CIPA standartlarına göre 440 kare olan fotoğraf makinesinin ABD fiyatı 18-55 mm objektifle birlikte 899 Dolar olarak açıklandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.