Çankaya’da Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Çankaya’da Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Çankaya’daki okullar tarafından düzenlenen fidan dikme etkinlikleri, Çankaya Belediyesi’nin katkılarıyla sürüyor; Çiğdem Mahallesi’nde bulunan ağaçlandırma alanı adeta bir çamlık olma yolunda ilerliyo...

Çankaya’daki okullar tarafından düzenlenen fidan dikme etkinlikleri, Çankaya Belediyesi’nin katkılarıyla sürüyor; Çiğdem Mahallesi’nde bulunan ağaçlandırma alanı adeta bir çamlık olma yolunda ilerliyor.

Çankaya’da ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. İlçede bulunan farklı okulların talepleri üzerine Çankaya Belediyesi, fidan vermenin yanı sıra dikimin yapılacağı alanı da temin ediyor.

OKUL BAHÇELERİ DE AĞAÇLANDIRILIYOR

Çiğdem ve Yüzüncüyıl Mahalleleri arasında bulunan Berfo Ana Parkı’nın yanında bulunan alanı, fidan dikme etkinliği yapmak isteyen okullar için uygun hale getiren Belediye ekipleri, dikim sırasında da öğrencileri bilgilendiriyor. Dikim için gereken çukurları da hazırlayan Çankaya Belediyesi okul bahçelerinin ağaçlandırılmasına da destek oluyor.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Kurtuluş İlkokulu, Sokullu Mehmet Paşa Anadolu Lisesi ve Özel Çayyolu Final Okulları’ndan öğrenciler yaklaşık 350 adet fidan diktiler. Çankaya Belediyesi, Rauf Orbay Ortaokulu, Süleyman Uyar İlkokulu’nda düzenlenen etkinliğe de destek verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.