Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’den Sanata Destek

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’den Sanata Destek

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankayalı için yapılacak her çalışmanın yanındayız. Türkiye’nin içinde bulunduğu dönemde söz konusu çalışmalar daha da önemlidir" dedi.Çankaya Belediye Başkan...

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankayalı için yapılacak her çalışmanın yanındayız. Türkiye’nin içinde bulunduğu dönemde söz konusu çalışmalar daha da önemlidir" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Kavaklıdere Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği başkan ve üyelerini makamında kabul etti. Başkan Taşdelen, moral bozucu günlerde belediye ile işbirliği içinde, ancak sanatla ayakta kalabileceklerini söyleyen Nevin Apaydın’a tam destek verdi.

"MORAL BOZUCU GÜNLERDE ANCAK SANATLA AYAKTA KALABİLİRİZ"

Yirminci yaşını kutlamaya hazırlanan dernek adına konuşan Apaydın, “Yeni yaşımızda da Çankaya Belediyesi ile işbirliği içinde yeni projelere imza atmak istiyoruz” diyerek; Belediyenin Çağdaş Sanatlar Merkezinde Kavaklıdere Söyleşileri düzenlemek, sergi açmak, 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Kuğulupark’ta bahar şenliği düzenlemek gibi isteklerinin olduğunu ifade etti. Apaydın, ayrıca “Çok moral bozucu günlerden geçiyoruz ancak sanatla ayakta kalabileceğimizi biliyoruz” diye konuştu.

Apaydın, Kavaklıdere kültür sanat haritası hazırlamak, öğrencilerin müzelere götürülmesini sağlamak gibi çalışmalar için de destek istedi.

"ÇANKAYALI İÇİN YAPILACAK HER ÇALIŞMANIN YANINDAYIZ"

Belediye Başkanı Taşdelen de, Çankayalı için yapılacak her çalışmanın yanında olduklarını vurgulayarak, Kavaklıdere ile işbirliği içinde kültür, sanat ve eğitim çalışmalarında yer almaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Taşdelen, Türkiye’nin içinde bulunduğu dönemde söz konusu çalışmaların daha da önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.