Can İnşaat'tan anahtar teslimi

Can İnşaat'tan anahtar teslimi

Can İnşaat, yapımına 1,5 yıl önce başladığı Riva evlerini söz verdiği zamandan daha evvel sürede tamamlayarak hak sahiplerine teslim etti. Ev sahipleri düzenlenen törenle anahtarlarını aldı

Şefik Can Caddesi üzerinde bulunan Can Riva Projesi'nde anahtar teslim töreni düzenlendi. Törene müşteriler, hak sahipleri ve birçok misafir katıldı. 30 yıldır Konya’nın önemli merkezlerinde inşaat yapım faaliyetlerini sürdüren Can İnşaat 1,5 yıl önce projelendirmesini tamamlayarak yapımına başladığı Can Riva Projesi'nin oturma izin belgeleri (İskan) dahil tüm yapım ve prosedür işlerini tamamlayarak eksiksiz bir şekilde hak sahiplerine teslim etti. Şefik Can Caddesi'nin en özel ve en ihtişamlı yapılarından biri olan Can Riva, özellikle özgün mimarisi ve üretilen projeye sadık kalınarak şekillendirilmesiyle ön plana çıkıyor. Projede dikkat çeken en önemli durumlardan biri de söz verilen tarihten önce tamamlanmış olması.

2-1.20140825114030.jpg

Süleyman ve Sibel Karaca’nın sunumuyla gerçekleşen anahtar teslim töreninde konuşan Cani İnşaat Onursal Başkanı Osman Can, uzun süredir sektörde faaliyet gösterdiklerini, aile şirketi olarak özsermayeyle bugünlere geldiklerini, Can İnşaat'ın alanda önemli bir yer edindiğini söyledi. Müşteri memnuniyetini esas aldıklarını belirten Can, arsa ve ev sahiplerine kendilerini tercih ettikleri için teşekkür etti. Can İnşaat Genel Müdürü Remzi Can da, "Büyük bir gayretin emeğin ve Allah’ın izin vermesinin ürünü olan projemizi çok şükür kazasız belasız sizlere teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar bu projenin koruyucuları bizdik. Şimdi bu görevi sizlere devrediyoruz. Törene katılan herkese teşekkür ediyorum. Diğer inşaat projelerimiz de kaldığı yerden devam ediyor" diye konuştu. Bir ev sahibine ilk anahtarı Osman Can verdi. Daha sonra  Genel Müdür Rahmi Can ve Proje Müdürü İnşaat Mühendisi Ali Can sahnede diğer hak sahiplerinin anahtarlarını teslim etti. Çeşitli ikramlardan sonra aileler dairelerini büyük bir heyecanla gezerek firma yöneticilerine teşekkür ettiler.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.