Call of Duty'nin yeni oyunu ön siparişte

Call of Duty'nin yeni oyunu ön siparişte

Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops II'nin Dijital Deluxe ön siparişte.

Call of Duty'nin yepyeni oyunu "Call of Duty: Black Ops II" nin heyecanı yaşanıyor. Dünya ile aynı anda *13 Kasım itibariyle Playstore'da oyunseverlerle buluşacak olan "Call of Duty: Black Ops II"nin Dijital Deluxe sürümü ön siparişe çıkmış durumda. Serinin bu yeni oyunu için TTNET'lilere özel bir fırsat sunuluyor. TTNET'liler, "Call of Duty: Black Ops II"nin Dijital Deluxe versiyonunu %25 indirimle aylık 12TL'den başlayan taksitlerle 144 TL'ye ön sipariş verebiliyor.

REKORA İMZA ATACAK

Call of Duty serisi "Modern Warfare 2", "Black Ops" ve "Modern Warfare 3" ile 3 yıl üst üste en iyi çıkış yapan eğlence ürünü olarak eğlence sektörüne damgasını vurmuştu. Serinin yeni oyunu "Call of Duty Black Ops II" ile yeni bir rekora imza atılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

"Call of Duty: Black Ops II", oyuncuları yakın geleceğe, teknoloji ve silahların yeni bir savaş alanı oluşturmak için birleştirildiği 21. Yüzyıl Soğuk Savaşı'na götürüyor. Call of Duty Black Ops II Dijital Deluxe sürümü TTNET farkı ile ön sipariş veren oyunseverlere birbirinden özel içerikler sunuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.