Çalıştığı İş Yerini Soyan Güvenlik Görevlisi Yakalandı

Çalıştığı İş Yerini Soyan Güvenlik Görevlisi Yakalandı

Kütahya'da çalıştığı fabrikadan yaklaşık 200 bin TL değerinde porselen çaldıkları tespit edilen güvenlik görevlisi ile arkadaşı polisin operasyonuyla suçüstü yakalandı. Olay, Afyonkarahisar yolunun 3. kilometresinde bulunan bir porselen...

Kütahya'da çalıştığı fabrikadan yaklaşık 200 bin TL değerinde porselen çaldıkları tespit edilen güvenlik görevlisi ile arkadaşı polisin operasyonuyla suçüstü yakalandı.

Olay, Afyonkarahisar yolunun 3. kilometresinde bulunan bir porselen fabrikasının deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre fabrika yetkilileri, Çiniciler Çarşısı'nda kendilerine ait ürünlerin satılmaya çalışıldığını öğrenmesi üzerine yaptıkları incelemede fabrikanın tüm depolarında sayım yaptırdı.

Sayım sonrası Afyonkarahisar yolunun 3 kilometresinde bulunan depolarındaki stoklarda büyük miktarda mal açığı tespit edildi. Fabrika yetkilileri daha sonra depo giriş çıkışına güvenlik kamerası taktırdı. Bir müddet depoyu kameralarla takip eden yetkililer, depo güvenlik görevlisi F. A.'nın (27), depoya gelen yabancı kişilerin araçlarına porselen ürünleri yüklediğini tespit etti. Polise haber verilmesi üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri suçüstü yakalamak için gece saatlerinde depo etrafında önlem aldı.

Deponun güvenlik görevlisi F. A.’nın saat 23.00’da mesaisine başlamasından bir müddet sonra, kiralık olduğu öğrenilen 43 RS ... plakalı kamyonet ile depoya gelen İ. A. (27), güvenlik görevlisi F. A.’nın hazırladığı porselenleri aracına yükledi. Polis ekipleri, araç içindeki mallarla depodan ayrılan İ.A.'yı suçüstü yakalandı

İki şüpheli alınan sağlık raporunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.