‘Çalışmalarımızla ‘Türkiye Yüzyılı’ hayat bulacak

‘Çalışmalarımızla ‘Türkiye Yüzyılı’ hayat bulacak

TBMM konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “AK Parti olarak siyasi çalışmalarda ve hükümet icraatlarında vicdani adaleti vazgeçilemez ölçü, insani kalkınmayı değişmez hedef kabul ediyoruz.

TBMM konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “AK Parti olarak siyasi çalışmalarda ve hükümet icraatlarında vicdani adaleti vazgeçilemez ölçü, insani kalkınmayı değişmez hedef kabul ediyoruz. Her alanda kararlı ve tutarlı inşa ve ihya çalışmalarımızla, doğru karar, iyi uygulama, güzel sonuç icraatlarımızla Türkiye Yüzyılı hayat bulacak.” dedi.

AK Parti Hükümetleri olarak çalışma hayatında uyguladıkları projelerle istihdam ve işgücüne katılım oranını artırdıkları kaydeden Milletvekili Halil Etyemez, nitelikli insan kaynağı oluşturmak için gayret ettiklerini ve sosyal güvenliği yaygınlaştırdıklarını vurguladı. Milletvekili Etyemez, çalışma hayatında emek savunma sistemi oluşturan ve sömürüsüz güvence sahası kuran bir bakışı hayata geçirdiklerinin altını çizdi.

Etyemez, “AK Parti olarak siyasi çalışmalarda ve hükümet icraatlarında vicdani adaleti vazgeçilemez ölçü, insani kalkınmayı değişmez hedef kabul ediyoruz. Her alanda kararlı ve tutarlı inşa ve ihya çalışmalarımızla, doğru karar, iyi uygulama, güzel sonuç icraatlarımızla Türkiye Yüzyılı hayat bulacak” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.