Çalımbay: Kazanarak başlamak istiyoruz

Çalımbay: Kazanarak başlamak istiyoruz

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yeni sezonun fikstürünü değerlendirdi. Çalımbay iç sahada Erzurumspor maçı ile lige başlayacaklarını taraftarında desteği ile galip gelmek istediklerini söyledi

Atiker Konyaspor’un hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu Gerede’de açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Önümüzdeki süreci çok iyi çalışarak geçmemiz ve değerlendirmemiz gerekiyor. Çünkü zor bir lig bizi bekliyor. Fikstürde dün çekildi. Tüm takımlara hayırlı olsun. Ligin ilk haftaları çok zor geçer. Çünkü kimse kimseyi tanımıyor. Herkes yeni transferler yapıyor, yeni takımlar oluşturuyor. Onun için neyin ne olacağı belli değil. Bizim ilk maçımız kendi sahamızda B.B. Erzurumspor ile oynayacağız. Tabi ki kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Onun için tüm hazırlıklarımızın ve oynayacağımız hazırlık maçlarımızın tek hedefi B.B. Erzurumspor maçı. O maçta kazanmak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız” diye konuştu.

KADROYU ŞİŞİRMEK İSTEMİYORUZ

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Çalımbay, “Bizim kadromuzda alternatifi az olan yerlerimiz var. Defans ve orta saha, kanatlar için sadece bir oyuncuya bağlı kalmadan alternatifli bir kadro oluşturalım istiyoruz. Ama kadromuzu kesinlikle şişirmek istemiyoruz. Kadromuzdan memnunuz. Ama birkaç tane takviye olursa daha da güçlü bir hale geliriz. Çünkü geçen sezon sıkıntı yaşamış bir Atiker Konyaspor var. Biz bu sıkıntıları bu sene kesinlikle yaşatmayacağız. Çok daha iyi yerlerde olacağız” ifadelerini kullandı.

HER TAKIM İÇİN ZOR BİR SEZON OLACAK

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ‘Bu sezon ligin nasıl geçmesini bekliyorsunuz?’ sorusuna ‘Geçen seneki gibi bir lig bekliyorum. Çünkü küme düşende şampiyonda son maçta belli oldu. Yine bu mücadele sürecek. Herkes birbirini yenebiliyor. Onun için dikkat etmemiz gerekiyor. Transferler devam ediyor. Herkes transfer yapmaya çalışıyor. Bu nedenle her takım açısından sezonun zor geçeceğini düşünüyorum” cevabını verdi.

ÇALIŞMA ORTAMI MÜKEMMEL, ARKADAŞLARIN İSTEKLERİ ÇOK YÜKSEK

Kampın çok güzel devam ettiğini belirten Teknik Direktör Çalımbay, “Çalışma ortamları mükemmel, arkadaşların istekleri çok yüksek. Sadece geç gelen arkadaşlarımız oldu onlar da bugün katıldı. Şu anda hiçbir sorunumuz yok çalışma açısından. Sadece yapabilirsek birkaç tane transfer yapacağız. Onları da Bolu’da bitirirsek, süper olur. Çünkü yurt dışı kampı çok önemli. Orayı da iyi çalışarak geçmemiz gerekiyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.