Büyükşehir Tesislerinde ‘yargıda Birlik’ Toplantısı

Büyükşehir Tesislerinde ‘yargıda Birlik’ Toplantısı

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçimlerine hazırlanan ve hükümete yakınlığıyla bilinen Yargıda Birlik Platformu adayları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tesislerinde hakim ve savcılarla buluştu. Otobüslerle tesislere getirilen...

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçimlerine hazırlanan ve hükümete yakınlığıyla bilinen Yargıda Birlik Platformu adayları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tesislerinde hakim ve savcılarla buluştu. Otobüslerle tesislere getirilen hakim ve savcılara adaylar tanıtıldı.

Yargıda Birlik Platformu adayları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1453 Topkası Sosyal Tesisler’de düzenlenen yemekte İstanbul'daki adliyelerde görev yapan hakim ve savcılarla bir araya geldi. Adliye önünde kaldırılan otobüslerle tesislere gelen hakim ve savcıları, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu karşıladı. Hakim ve savcılarla yakından ilgilenen Salihoğlu’nun, adaylara nazarlık taktığı görüldü.

Bu arada, hakim ve savcılara gönderilen davetiyelerde ise, program sonunda hakim ve savcıların servislerle lojmanlarına bırakılacağı belirtildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.