Büyükşehir, şampiyonlar yetiştiriyor

Büyükşehir, şampiyonlar yetiştiriyor

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 16 amatör branşta faaliyet gösterirken; hem gençlerin spor yapmasına imkan tanıyor, hem de şampiyon sporcular yetiştirerek spor camiasına armağan ediyor.

Konya’da amatör spora desteğini sürdüren Konya Büyükşehir Belediyespor, aktif olarak hizmet veren 16 branşta şampiyon sporcular yetiştiriyor.  Tecrübeli hocalarla çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyespor’a son olarak Mersin’de düzenlenen yarışmalarda Cemalettin Balcı’ın aldığı derecenin mutluluğu yaşanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Cevdet İşbitirici, 6-7 Mart 2010 tarihleri arasında Mersin’e düzenlenen “Seyfi Alanya Atmalar Kış Türkiye Şampiyonası’da 23 yaş altı çekiç atmada 50,05 metrelik derecesiyle Türkiye ikincisi olan Cemalletin Balcı’ın çalışma azmi ve başarılarıyla takdir topladığını belirtti. Tüm branşlarda bireysel ve takım olarak Türkiye dereceleri elde eden sporcularını tebrik eden İşbitirici, amatör spora desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. İşbitirici, 6-20 yaş arası çocuk ve gençleri Büyükşehir Belediyespor Kulübü de spor yapmaya davet etti. Konya Büyükşehir Belediyespor şu branşlarda hizmet veriyor: Atletizm, badminton, boks, jimnastik, güreş, hentbol, judo, karate, kick boks, masa tenisi, muay thai, okçuluk, taekwondo, wus-hu, yüzme.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.