Büyükler futbolda sezon tamamlandı

Büyükler futbolda sezon tamamlandı

Futbol Amatör Kümede U13 kategorisi dışında tüm ligler tamamlandı. Mart ayı içerisinde Futbol 1. Amatör Küme 2010-2011 sezonu tamamlanmıştı.

Süper Grupta Beyşehir Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Sanayispor ve Demirspor ise bu ligden düşen ekipler olmuştu. Süper Grubun yeni ekipleri ise Karapınar Belediyespor, Selçukspor Kadınhanı Belediyespor ve Maliyespor ise Süper gruba yükselen ekipler olmuştu. Futbol 2. Amatör Kümede ise 2010-2011 sezonu geçtğimiz hafta sonu oynanan play-off maçları ile tamamlandı.

Bu ligde A Grubunda Akşehir Gençlikspor. B grubunda İhsaniye Gençlerbirliği, C grubunda Hakimiyetspor ve D Grubunda da Karapınar Esnafspor 1. Kümeye yükselen ekipler olmuştu. Gruplarını 2. sırada tamamlayan 4 takım ise geçtiğimiz Pazar günü 1. Küme için karşı karşıya geldi. B grubu 2.’si Araplarspor C Grubu 2.’ si Yeniceoba Gençliği Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Grup liderliğini İhsaniye Gençlerbirliği’ne kaptıran Araplarspor 1. Kümeye yükselme şansını bu maçta kaybetmek istemiyordu. Yeniceoba Gençliği ise son dakikada kazandığı Play-Off oynama hakkını en iyi şekilde kullanarak 1. Kümeye yükselme hesapları yapıyordu. Ancak zorlu maçta gülen ekip 1-0’la Araplarspor oldu. Günün ikinci maçında ise Akşehir Belediyesi Kültürspor ile Ereğli Gençlikspor karşı karşıya geldi. Akşehir ekibi maçın ilk dakikalarında bulduğu golle adını 1. Kümeye yazdıran 2. takım oldu.

GENÇLERDE DE 1. KÜME HEYECANI YAŞANDI

Futbol Amatör 2. Küme U19 Liginde 2010-2011 sezonu geçtiğimiz cumartesi günü oynanan play-off maçları ile tamamlandı. Bu karşılaşmalarda A Grubu 2.’si Başakspor, B Grubu 2.’si Hilalspor ile karşı karşıya geldi. Hilalspor maçı 2-1 kanarak adını bir üst lige yazdırdı. Diğer maçta ise C grubu 2.’si 1905 Ultraslanspor ve D Grubu 2.’si İhsaniye Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen maçın normal süresi 2-2 berabere tamamlandı. iki ekip uzatmalarda da birbirlerine üstünlük sağlayamayınca 1. Kümenin son takımını penaltılar belirledi. İhsaniye Gençlerbirliği penaltılarda skoru 6-5 yaptı ve adını 1. Kümeye yazdırdı. Bu ligde Yeni Doğanhisar, Ereğli Şekerspor, Kuluspor ve Araplarspor şampiyon olarak bir üst lige yükselmişlerdi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.