Büyük ve Küçükkendirci, İftar Sofrasında

Büyük ve Küçükkendirci, İftar Sofrasında

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen, Konya Televizyonunda yayınlanan Ahmet Yenilmez'le Meram'da İftar Sofrası'nın dün akşamki konukları Abdullah Büyük Hocaefendi ile Konya İl Sağlık Müdürü Hasan K

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen, Konya Televizyonu’nda yayınlanan Ahmet Yenilmez'le Meram'da İftar Sofrası'nın dün akşamki konukları Abdullah Büyük Hocaefendi ile Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci  idi.

Sivas’tan Konya’ya geleli 41 yıl olduğunu söyleyen Hocaefendi, “Konya halkı bize öyle büyük alaka gösterdi ki akrabalarımızın boşluğunu hiç hissetmedik. Konya’ya gönülden bağlanmış olduk” dedi.

Ribat Eğitim Vakfı ve dergi hakkında bilgi veren Abdullah Büyük Hocaefendi, 3 K sloganı ile hareket ettiklerini belirterek, “İnsanların kafasını, kalbini ve karnını doyurmak gerekir. Vakfımızın faaliyetleri bu doğrultuda devam etmektedir” diye konuştu.

“HASTANELER BOŞALDI”

Programın bir diğer konuğu da Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci’ydi. Konya’nın Ramazan ayıyla hemhal olan bir şehir olduğunu kaydeden Küçükkendirci, “İnsanlar bedenen tuttukları oruca ruhi orucu da kattıkları için hastanelerimize müracaatta bu ayda ciddi azalma oldu. Yine 112 Acil Servise müracaat oranı da aynı şekilde düştü.” dedi.

Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, sağlıklı bir şekilde oruç tutmak için dikkat edilmesi gereken hususları da açıkladı. (MERHABA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.