Büyük şölen sona erdi

Büyük şölen sona erdi

Konya’da gerçekleştirilen Kayhan Aytar Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası sona erdi.Türkiye genelinden rekor düzeyde katılımın sağlandığı organizasyona sporseverler de büyük ilgi gösterdi

Türkiye Tekvando Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda 7-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Kayhan Aytar Minikler Türkiye Tekvando şampiyonası tamamlandı. Türkiye genelinden rekor düzeyde katılımın sağlandığı organizasyona sporseverler de büyük ilgi gösterdi. Tribünlerin her gün dolduğu salonda toplam 2 bin 200 sporcu altın madalya için mücadele etti. Kurulan 9 kortta yapılan müsabakalarda kendilerini gösteren minikler, renkli ve heyecanlı maçlara imza attılar.

Evsahiplerinden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay hergün 2bin 500 kişiye kumanya yemek, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru hakem ve organizayon görevlilerine kumanya yemek vererek katkıda bulunurken, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ise madalya kazanan sporcuları altınla ödüllendirdi.Organizasyona Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü 7 erkek 9 bayan sporcu ile katıldı. Şampiyonada çekişmeli maçların ardından mavi beyazlılardan 45 kg da Fatma Betül Çakır ile 50 kg da İrem Baysal kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olmayı başardılar. +57 kg da mücadele eden Duru Eval Koyuncu ise üçüncülük elde etti.

Selçuklu Belediyespor Kulübü yönetimi tarafından yapılan açıklamada, organizasyonun başarılı ile tamamlandığı ve sporseverlerin gösterdiği ilginin kendilerini için memnuniyet verici olduğu belirtildi. Açıklamada ayrıca kulüp olarak şampiyonada 2 Türkiye şampiyonluğu ve bir de üçüncülük elde ettiklerinin altı çizilerek, derece elde eden sporcularla antrenörlerin kutlandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.