Büyük Birlik Partisinden SADa ziyaret

Büyük Birlik Partisinden SADa ziyaret

Kısa adı SAD olan Siyaset Akademisi Derneğine siyasilerin ziyaretleri devam ediyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl ve İlçe Yönetimi ile Konya Milletvekili adayları Siyaset Akademisi Derneğini z

Kısa adı ‘SAD’ olan Siyaset Akademisi Derneğine siyasilerin ziyaretleri devam ediyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl ve İlçe Yönetimi ile Konya Milletvekili adayları Siyaset Akademisi Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette SAD Genel Başkanı İsa Çelik ile Genel Merkez Yönetimi, İl Başkanı Süleyman Bademci ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette ilk sözü alan Siyaset Akademisi Derneği Genel Başkanı İsa Çelik, derneğin kuruluş amacı ile hedefleri hakkında bilgi verdi. Çelik, dernek olarak hiçbir siyasi parti bünyesinde bulunmadıklarını ifade ederek, “Bizim tamamen özerk bir derneğin herhangi bir siyasi partiye ne uzaklığımız ne yakınlığımız bulunmamaktadır. Tüm partilere kapımız sonuna kadar açıktır. Gönlümüz Türkiye genelinde şu an yürütülen belden aşığı siyasete dur diyecek yeni nesil siyasetçiler yetiştirmektir” dedi.

BBP Konya 1. sıra Milletvekili adayı Osman Seçkin de, Siyaset Akademisi Derneği’nin misyon olarak bir açığı kapatmak için yola çıkmasından dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, “Büyük Birlik Partisi olarak sizin bahsettiğiniz belden aşığı siyasete biz hiç bulaşmadık ve bulaşmayız da. Bugün Türkiye de her kesim tarafından sevgi gören saygı duyulan bir parti olmamızın tek sebebi siyaseti yalansız ve riyasız bir şekilde halk için yapmamızdır. Türkiye de siyaset denilince ilk akla gelen yalandır. Biz bu siyaset şeklini hiçbir zaman benimsemedik. Bundan sonra da benimsemeyeceğiz. Doğru olan siyaseti halk için hak yolunda yapmaktır. Bu da bizim misyonumuzdur” diye konuştu.

Dernek İl Başkanı Süleyman Bademci ise yaptığı kısa konuşmasında derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneklerinin kısa sürede tanınmasından ve halk tarafından ilgi görmesinden son derece mutlu olduklarını da dile getiren Bademci, “Çıktığımız yolda halkın bize gösterdiği ilgi bizi mutlu ettiği kadar ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu da göstermiş oldu. Biz de hedeflerimizden ödün vermeden yolumuza sonuna kadar devam edeceğiz” dedi. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak özel sohbet olarak devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.