Bütçenizi aşmadan hayatınıza renk katın

Bütçenizi aşmadan hayatınıza renk katın

2004 yılında Kerkük Caddesinde kurulan ve 2008 yılında Doktor Hulusi Baybal Caddesinde (Ak Parti İl Başkanlığı yanı) şube açan Hint Bazaar sektördeki yükselişini sürdürüyor.

Hediyelik eşya sektöründe 6 yıllık tecrübesini müşterilerine bütçeye uygun geniş çeşit ve sabit fiyat garantisi ile sunan Hint Bazaar, ARGE çalışmaları ile yaklaşık 4 bin kalem ürünü bünyesinde barındırıyor. Küçük ev eşyasından büyük parçalara kadar her nevi ürünü zengin çeşit kültürü ile müşterisine sunan Hint Bazaar, Reşat Çalkar ve Selim Yaldız işletmeciliğinde sektörde önemli bir yere sahip.
“Bütçenizi aşmadan hayatınıza renk katın“ sloganı ile hizmet veren ve hediyelik anlamında akla gelebilecek irili ufaklı tüm çeşidi ile şüphesiz, hediyelik eşya alırken, akla gelenlerin başında Hint Bazaar geliyor. Güntay Cemile, Nehir, Biev, Kosova, Paşabahçe, İpek, Hera, Kristal gibi ünlü markaların bir arada bulunduğu Hint Bazaar, bol ürün çeşidi ve kalite anlayışı ile sevgililer günü ve yılbaşına özel sürpriz indirimleriyle müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.
Müşterilerine her zaman yeni ve farklı ürünler sunmak için çok sıkı araştırmalar yaptıklarını söyleyen firma yöneticisi Selim Yaldız, öncelikli prensiplerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirtti. Satışlarını tek fiyat anlayışı ile yaptıklarını da hatırlatan Yaldız, “Hint Bazaar olarak ilk dönemlerde küçük parçalar üzerine çeşidimizi düzenliyorduk. Ancak bugün büyük parçalara da giriyoruz. Avizelerden, büyük boy aynalarına, porselenlerden komodinlere kadar birçok büyük parça ürünü de çeşitlerimize dahil ettik. Özellikle Zücaciye çeşidinde eksiksiz olmak istiyoruz. Kısacası çeşitlilik noktasında çıtamızı yükselttik.  Bunun yanı sıra bizim prensiplerimizden birisi de sabit ve tek fiyat garantisidir, çünkü müşterilerimize pazarlık olanağına ortadan kaldıracak fiyatlar sunuyoruz. Bu konuda istikrarımız müşterilerimiz tarafından da beğeniyle karşılanıyor” dedi.
ARGE çalışmalarına da büyük önem verdiklerinin altını çizen Yaldız, “Müşterilerimize satacağımız ürünü mağazamıza getirmeden önce önemli bir süreçten geçiriyoruz. İyi araştırıp kaliteye ve satış sonrası hizmete bakıyoruz. Bu konularda geçer not alan ürünleri satın alarak müşterilerimize sunuyoruz. İthalat yaparken de bu esaslar geçerli oluyor. Bizi mahcup edecek hiçbir ürünü mağazamızda bulundurmuyoruz. Çünkü bizde müşteri memnuniyeti en büyük prensiptir. Bunun için tüm müşterilerimizi sevdiklerini sevindirmeleri için Kerkük ve Baybal Caddelerinde yer alan mağazalarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.