Bursaspor’un, Eskişehirspor Karşısındaki Hedefi Üç Puan

Bursaspor’un, Eskişehirspor Karşısındaki Hedefi Üç Puan

Bursaspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında konuk edeceği Eskişehirspor’u yenerek taraftarı önünde üç puan almak istiyor. Rakibiyle ligde 54 kez karşı karşılaşan Bursaspor, 17 galibiyet,17 mağlubiyet aldı, 20 maç ise beraberlikle...

Bursaspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında konuk edeceği Eskişehirspor’u yenerek taraftarı önünde üç puan almak istiyor.

Rakibiyle ligde 54 kez karşı karşılaşan Bursaspor, 17 galibiyet,17 mağlubiyet aldı, 20 maç ise beraberlikle sona erdi. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda ise ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan karşılaşmayı Eskişehirspor 2-0 kazanmıştı. Ligin ikinci yarısında oynanan maç ise 3-1 yeşil beyazlı takımın üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

FERNANDAO’NUN YERİNE BAKAMBU

Ligde şuana kadar oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alan yeşil beyazlı takım, Eskişehirspor’a karşı kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Bursaspor’da kart cezalısı golcü oyuncu Fernandao, karşılaşmada forma giyemeyecek. Fernandao’nun yerine Bakambu ya da genç Enes Ünal’ın forma giymesi bekleniyor.

Bursaspor’un, yarın saat 13.30'da Bursa Atatürk Stadı'nda konuk edeceği ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çalacağı Eskişehirspor karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Harun, Şener, Serdar Aziz, Civelli, Aziz Behiç, Belluschi, Ozan Tufan, Josue, Ozan İpek, Volkan Şen, Bakambu (Enes Ünal)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.