Bursasporlu Futbolcular, İyi Futbolun Karşılığını Aldıkları İçin Mutlu

Bursasporlu Futbolcular, İyi Futbolun Karşılığını Aldıkları İçin Mutlu

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 7. haftasında deplasmanda Balıkesirspor’u 5-0 yenen Bursaspor’da yüzler gülüyor. Geçen hafta 2 - 0 önde oldukları Eskişehirspor’la 2 - 2 berabere kalarak büyük hayal kırıklığı yaşayan yeşil-beyazlı...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 7. haftasında deplasmanda Balıkesirspor’u 5-0 yenen Bursaspor’da yüzler gülüyor. Geçen hafta 2 - 0 önde oldukları Eskişehirspor’la 2 - 2 berabere kalarak büyük hayal kırıklığı yaşayan yeşil-beyazlı futbolcular, bu kez emeklerinin karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Karşılaşmanın ilk ve son gülünü atan Fernando Daniel Belluschi, attığı goller ve gelen farklı galibiyetten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Belluschi, şöyle konuştu: "İyi bir oyun ortaya koyduk. Daha önce iyi oyunumuzu gole çeviremiyorduk. Golü erken bulduk. Geçen hafta önde götürdüğümüz maçı son dakikalarda yediğimiz goller ile berabere bitirdik. Moralimiz bozulmuştu. Bugün gollerimizi bulduk. Sevinçliyiz. Oyuncular için gol atmak her zaman güven kaynağıdır. Bende uzun zamandır gol atamıyordum. Dönüp baktığımda mutlulukla hatırlayacağım bir gol olacak. Her şeyden önemlisi Bursaspor’un kazanması önemliydi."

BAKAMBU: ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI

Balıkesirspor’a üç gol atan başaran Fransız oyuncu Bakambu ise, şu değerlendirmeyi yaptı: "Benim gol atmam tabii ki önemli ama her şeyden önce takımın kazanması önemli. Onun içinde ayrıca mutluyum. Geçen haftada gol atmıştım. Geçen hafta galibiyeti alamamıştık ve buruk kalmıştım. Umarım önümüzdeki haftalarda bu galibiyetlerimizi sürdürürüz."

JOSUE: TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ İLE KAZANDIK

Gol paslarıyla maçın kazanılmasında büyük emeği olan başarılı futbolcu Josue, "Özellikle geçen hafta elimizde olan bir karşılaşmayı 2-2 tamamladıktan sonra bu karşılaşmanın önemi daha da artmıştı. Dolayısıyla bugün 5-0’lık galibiyetle, net bir skorla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Taraftarımız da bizi yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyoruz. Onların destekleri ile güzel bir galibiyet aldık." dedi.

OZAN TUFAN: ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALDIK

Genç futbolcu Ozan Tufan ise yapılan çalışmaların meyvesini bugün aldıklarını belirtti. Balıkesir’e gelen taraftara teşekkür eden Ozan, şu açıklamayı yaptı: "Gol atan arkadaşlarımı, ağabeylerimi kutluyorum. Kasığımda bir sakatlık vardı. Zorlayabildiğim kadar zorladım. Hocam bunu gördü ve daha sonra oyundan çıktım. Elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Takıma destek verdiğimi düşünüyorum. Bugüne kadar iyi oynuyorduk ama galibiyeti bulamıyorduk. Bu farklı galibiyet bizi çok rahatlattı. Hafta içinde yaptığımız antrenmanda Balıkesirspor’un zaaflarından yararlanmak istedik. Şut idmanları yaptık. Bugün bunun meyvelerini aldık. Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bursa’ya mutlu dönüyoruz."

HARUN: TARAFTARIMIZI SİVASSPOR MAÇINA BEKLİYORUZ

Yeşil-beyazlı takımın kalecisi Harun, sonucun kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Geçen hafta iyi bir oyun oynamıştık. 2-0’dan 2-2 bitti maç, emeğimizin karşılığını alamamıştık, üzülmüştük. Bu hafta çok iyi hazırlandık ve çok iyi bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, güzel mücadele ettiler. Emeğimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Eskişehirspor maçında 2-0 öne geçmiştik, iyi de oynuyorduk ama bir gol yedik, biraz panik yaptık. Bu maç öyle olmadı, daha rahat oynadık. Çok az bir fark olsaydı bile geçen haftaki gibi olmayacaktı. Şimdi kendi evimizde Sivaspor maçı var. Tribünler boş olunca üzülüyoruz. Taraftarımızla daha iyi oynuyoruz. Rakip takım için de baskı oluyor. Taraftarımızı maça bekliyoruz. İnşallah çok iyi bir maç izlettireceğiz onlara da." diye konuştu.

AZİZ BEHİÇ: AYNISINI DEVAM ETTİRECEĞİZ

Başarılı sol bek oyuncusu Aziz Behiç ise takım arkadaşlarını tebrik ederek, "Deplasmanda iyi mücadele ettik. Çok mutluyuz. İnşallah gelecek hafta yine üç puan alırız. Kendimize inanıyorduk, iyi futbol oynuyoruz her hafta, aynısını devam ettirmek istiyoruz. Kendimize güveniyoruz, goller gelecek inşallah." şeklinde konuştu.

CİVELLİ: BAŞKA MAÇLARDA YAPAMADIKLARIMIZI YAPTIK

Tecrübeli defans oyuncusu Civelli de, "İyi bir karşılaşma oldu. Golü erken bulunca, işler biraz daha kolaylaştı. Bu galibiyet bize daha rahat bir ortam sağlayacaktır. Kulübe ihtiyacı olan rahat çalışma ortamı sunacaktır. Başka maçlarda gole çeviremediğimiz pozisyonları bu maçta gole çevirdik, daha fazlası değil. Geçen hafta da Eskişehirspor’a karşı alınan bir beraberlik var. Bu maç gibi rakibe üstünlük kurduğumuz bir maçtı. Ama o maçta bazı kırılma anlarında sakinliğimizi koruyamadık. Bu hafta böyle olmadığı için mutluyuz." değerlendirmesini yaptı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.