Bursasporlu Futbolcular, Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Bursasporlu Futbolcular, Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’u 1-0 yenen Bursaspor’da yüzler gülüyor. Ligde 6 puana yükselmenin sevincini yaşayan yeşil beyazlı futbolcular, Mersin İdmanyurdu’nu da yenerek galibiyet...

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’u 1-0 yenen Bursaspor’da yüzler gülüyor. Ligde 6 puana yükselmenin sevincini yaşayan yeşil beyazlı futbolcular, Mersin İdmanyurdu’nu da yenerek galibiyet serisine devam etmek istediklerini söylediler.

Bursaspor’un genç milli oyuncusu Ozan Tufan, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları galibiyeti değerlendirirken, "Bizim için çok iyi oldu. Mersin İdmanyurdu maçı için çok iyi moral oldu. Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. Zaman zaman kopukluk oldu. İkinci yarıda Çaykur Rizespor’un üstünlüğü vardı. Biraz defans yapmamız gerekiyordu, kendi sahasında baskılı oynadı, kazanmak istediler. Biz de hata yapıp gol yemek istemedik. Yorgunluklarda oldu. Elimizden geleni yaptık, iyi de defans yaptık. Bizim için çok iyi oldu." ifadelerini kullandı.

ŞENER: GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRECEĞİZ

Bursaspor'un başarılı sağ bek oyuncusu Şener Özbayraklı ise galibiyetin kendilerini motive ettiğini söyledi. Bu sezon ikinci deplasman galibiyetini aldıklarını belirten Şener, "Sezon başındayız ama kötü mağlubiyetler aldık. İnşallah bu seriyi devam ettiririz. Kısa bir süre sonra Mersin İdmanyurdu maçımız var. Ona da iyi şekilde hazırlanıp galibiyet serisini devam ettireceğiz." dedi.

Uzun süre sakatlıklarla boğuşan ve burnu kırık olmasına rağmen Çaykur Rizespor karşısına ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli sol kanat oyuncusu Ozan İpek de yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Çaykur Rizespor maçının kendileri için çok önemli olduğunu hatırlatan Ozan ipek, şunları dile getirdi:

"Beşiktaş mağlubiyetinden sonra bu maçı almamız gerekiyordu. O bilinçle geldik. Maça da iyi başladık, maçın genelinde iyiydik. Karambolden bir pozisyon verdik. Onun dışında 4 - 5 pozisyonumuz vardı. Maçı kazandık. Çok önemliydi. Bunu perçinlemek için yine deplasmanda haftaya Mersin’de galip gelmek istiyoruz. Orada da üç puan aldığımızda daha değerli hale gelecek."

Yeşil beyazlı ekibin tecrübeli oyuncu Ferhat Kiraz ise ligde daha yukarılara çıkmak istediklerini belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Geçen hafta hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. İyi oynuyorduk ama skora yansıtamadık. Bugün daha üstün oynayan taraf bizdik. Çok önemli bir galibiyet aldık. Önümüzdeki hafta Mersin İdmanyurdu maçında bunu pekiştirerek daha da yukarılara çıkmak istiyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.