Bursaspor Taraftarı, Fenerbahçe Maçı Öncesi Özlüce'ye Akın Etti

Bursaspor Taraftarı, Fenerbahçe Maçı Öncesi Özlüce'ye Akın Etti

Bursaspor, ligin 10. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde taraftara açık yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tesislere gelen yüzlerce taraftar, takımlarına destek verdi.    Takımın...

Bursaspor, ligin 10. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde taraftara açık yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tesislere gelen yüzlerce taraftar, takımlarına destek verdi.

    Takımın antrenman sahasına çıkışı sırasında koridor oluşturan taraftarlar, meşale yaktı. Yeşil-beyazlı taraftarlar Teknik Direktör Şenol Güneş, başta olmak üzere futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

    Taraftarların da izlediği antrenman istasyon çalışması ile başladı. Ardından topla yapılan organizasyonlarla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı. Kasık ağrıları bulunan Josue ve Civelli ile arka adalelerinde sorun olan Fernandao ve Belluschi takımdan ayrı düz koşu yaptı. Öte yandan milli takımlarından henüz dönmeyen Aziz Behiç ile Treore ise antrenmana katılmadı.

    Yeşil-beyazlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.