Bursaspor, Eskişehirspor Maçına Sıkı Hazırlanıyor

Bursaspor, Eskişehirspor Maçına Sıkı Hazırlanıyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor'u konuk edecek olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcuların oldukça neşeli olduğu antrenmanda teknik direktör...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor'u konuk edecek olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcuların oldukça neşeli olduğu antrenmanda teknik direktör Şenol Güneş, kanat çalışması sırasında oyuncularını sık sık uyardı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Yeşil beyazlılar, çabukluk, koordinasyon ve istasyon çalışmalarıyla antrenmana başladı. Daha sonra 5-2 pas çalışması yapan timsahlar, antrenmanı kanatlardan gol çalışmasıyla sürdürdü. Kanat çalışması sırasında teknik direktör Şenol Güneş, çalışmayı sık sık durdurarak talebelerini uyardı.

Antrenmana milli maç sebebiyle gittiği ülkesinden dönmeyen Bakaye Traore katılmadı. Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında burnu kırılan Şener’in ise antrenmana burun bandıyla çıkması dikkat çekti. Bursaspor, 19 Ekim Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın ve 18 Ekim Cumartesi günü basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.