Bursaspor, Eskişehirspor Maçına Neşe İçinde Hazırlanıyor

Bursaspor, Eskişehirspor Maçına Neşe İçinde Hazırlanıyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor'u konuk edecek olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcuların oldukça neşeli olduğu antrenmanın bir bölümünü...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor'u konuk edecek olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcuların oldukça neşeli olduğu antrenmanın bir bölümünü Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da izledi.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Topla ısınma çalışmalarının ardından iki takım halinde antrenman maçı yapan yeşil beyazlı futbolcular, pas pres organizasyonu yaptı. Pres çalışmasında futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Özellikle yabancı futbolcuların neşeli olması dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta takımdan ayrı olarak çalışan Ozan İpek takımla birlikte antrenmana katıldı. Milli takım dönüşünde ayağının tozuyla sabah basına kapalı olarak yapılan antrenmana katılan Ozan Tufan akşamki idmana katılmadı. Milli takımdan dönen Enes Ünal'ın da katıldığı antrenmana, milli takımlarda bulunan Serdar Aziz, Traore, Aziz Behiç, Emre Taşdemir ve Okan Kocuk katılmadı.

Bursaspor, yarın yapacağı çalışma ile hazırlıklarına devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.