Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Güneş'i Kabul Etti

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Güneş'i Kabul Etti

Süper Lig'in 10. haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette teknik menajer Adil Cenkçiler, yardımcı...

Süper Lig'in 10. haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette teknik menajer Adil Cenkçiler, yardımcı antrenörler Ersel Uzgur ve Mehmet Kulaksızoğlu da hazır bulundu.

Başarılı teknik adam Şenol Güneş'i kabulünde konuşan Vali Karaloğlu, takım ile şehir arasındaki bağı güçlü olan Bursaspor'un Fenerbahçe'yi yenerek ligin üst sıralarındaki yeri alması gerektiğini belirtti. Vali Karaloğlu, "Bu hafta önemli maçlar var. Fenerbahçe'ye karşı alınacak bir galibiyet üst sıraları çok değiştirebilir. Kayıp puanların telafisi olabilir. Takım ve taraftarlar için de moral ve motivasyon olur." dedi.

Şenol hoca ve takıma güvendiğini aktaran Vali Karaloğlu, "Bursaspor, Bursa için sadece bir futbol takımı değil, kent için çok önemli bir marka değeri. Aynı zamanda kentteki moral ve motivasyonun kaynağı da oluyor. Bursaspor iyi bir sonuç aldığında kentteki insanların davranışları, hatta yürüyüşleri değişiyor. Bursa, takım ile şehir arasındaki bağı güçlü olan şehirlerden bir tanesi." diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Vali Karaloğlu'na teşekkür eden Şenol Güneş ise yaptığı açıklamada, "İlginç bir lig yaşıyoruz. İyi tarafımız bir çizgimiz var onu devam ettiriyoruz. Çizgimizi daha yukarılara çıkaracağız. Maç sonuçlarımızda daha iyi olursa bizim içinde, Bursaspor taraftarları içinde moral ve motivasyon kaynağı olacaktır." şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Şenol Güneş, Vali Karaloğlu’na adına yaptırılan forma ve futbolcuların imzaladığı topu hediye ederken, Vali Karaloğlu da Bursa logolu rozet ve çeşitli hediyeler takdim etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.