Bursa Kalite Ödülü Çalışmaları Başladı

Bursa Kalite Ödülü Çalışmaları Başladı

1998 yılından bu yana BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile yürütülen Bursa Kalite Ödülü’nde 2014 yılı çalışmaları; bu gün yapılan basın toplantısı ve ‘Paylaşım konferansı’ ile başladı. Basın toplantısında BUSİAD...

1998 yılından bu yana BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi işbirliği ile yürütülen Bursa Kalite Ödülü’nde 2014 yılı çalışmaları; bu gün yapılan basın toplantısı ve ‘Paylaşım konferansı’ ile başladı.

Basın toplantısında BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay ve Bursa Kalite Ödülü Yürütme Kurulu (BKÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek süreç hakkında bilgi verdi.

EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ HAKKINDA

Bursa Kalite Ödülü 1998 yılından bu yana BUSİAD, KalDer işbirliğinde EFQM Mükemmellik Modeli’ne göre veriliyor. EFQM Mükemmellik Modeli, kısaca EFQM olarak anılan Avrupa Kalite Yönetim Vakfı tarafından sanayi ve akademisyenlerden oluşan bir grup ile geliştirilerek 1991 yılında tüm dünyaya duyurulan bir yönetim modeli.

Günal Baylan, Bursa Kalite Ödülünün her yıl yeni katılımlarla yayılımını sürdürdüğünü belirterek, “Sürdürülebilirlik anlamında Bursa’nın markası olan Bursa Kalite Ödülü’nde yeni dönem çalışmaları bugün başlıyor. Sürece tüm Bursalı özel ve kamu kurumlarımızı davet ediyorum. EFQM Mükemmellik Modeli; kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları tarafından kurumsal başarılarını anlamalarını sağlayan bir özdeğerlendirme aracı olarak kabul görmüş ve benimsenmiştir.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.