BURKONDER’den Konyalılar Günü

BURKONDER’den Konyalılar Günü

Kısa adı BURKONDER olan Bursa Konyalılar Derneği Osmanlı’nın ilk başkenti Bursa’da Konyalılar Günü düzenlemek için çalışmalara başladı.

Dernek yönetim kurulu üyesi işadamı Recep Terzioğlu’nun finansörlüğünde yapılan toplantıda faaliyetlerine dair bilgiler veren Dernek Başkanı Musa Bozkurt beş yıllık bir mazisi olan derneğin Covid19 salgını döneminde uygulanan kısıtlamalara rağmen birçok projeyi gerçekleştirdiklerini anlattı.

Bozkurt,” Düğünlerde, cenazelerde, açılış gibi etkinliklerde tüm hemşerilerimizin yanında olmaya gayret ettik. Bugünkü toplantıdan da maksadımız, eksiklerimizi görmek, istişarede bulunmak ve bundan sonra neler yapabileceğimizi konuşmaktır. 2024 yılı içerisinde Bursa’da Konyalılar Günü tertip etmek üzere çalışmalara başlamış bulunuyoruz. İstişareler neticesinde programın tarihi ve muhtevasını netleştireceğiz. Bursa'ya ve Konya'ya bir sivil toplum örgütü olarak değer katmaya devam edeceğiz. Yeter ki hemşerilerimiz derneğimize maddi ve manevi desteğini esirgemesin” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.